Siedzę w domu, chlodno, ciemno i spokojnie . Okna mamy zasłoniete wali temp. teraz jest 33 st.C. za oknem oczywiście . Czekam do wieczora może trochę ulży .
Siedzę w domu, chlodno, ciemno i spokojnie . Okna mamy zasłoniete wali temp. teraz jest 33 st.C. za oknem oczywiście . Czekam do wieczora może trochę ulży .
Gorąco, upał, upał, Ukrop. Temperatura na tarasie w cieniu 32 stopnie. Babcia drzemie w pokoju. :lulu:Ja na lezaczku w ogrodzie. Z prawej strony parasol i z lewej też. Tylko nogi mi wystają i łapie Wit.D.:-) Czekam na zmienniczke. Wszystko już przygotowane. :moje_wakacje:
Nie w policzek , na pożegnanie , miały być pogaduchy , bez świec itd:-)
Wraca ta co była?
Zazdroszczę Wam gości . Kontaktów juz mniej :wiking:
Jak są goście to i kontakt jest chociaż tylko wzrokowy ale ....:-)
Wow :-)
Wróciłam z pauzy umordiwana 11 km w nogach mam :jazda na rowerze:Lody wchłonięte tańca nie było :hihi:a w przyszłym tygodniu święto wina to się będzie działo, cały tydzień od 31.08 świętują tu w tej miejscowisci .:wino2:
Tak , Wodzu:moderator1:
A adres tej bibki germanskiej:dwa piwa:
Wróciłam z pauzy umordiwana 11 km w nogach mam :jazda na rowerze:Lody wchłonięte tańca nie było :hihi:a w przyszłym tygodniu święto wina to się będzie działo, cały tydzień od 31.08 świętują tu w tej miejscowisci .:wino2:
i napięcie w kontakcie :-)