Ale trochę mi to zajęło, zanim do tego doszłam. :)
Ale trochę mi to zajęło, zanim do tego doszłam. :)
Ci, co piszą książki, wiedza przynajmniej, ze pisze się "nieudolna", a zdanie kończy kropka.
I jeszcze przecinków potrafią używać.
Mnie tyz to zajmuje bom nerwowy czlowiek a tu trza byc cierpliwym bo pracujemy z chorymi. Se poklne po katach i tyle moje.
Dałam Ci plusa za to , że przy tym Twoim poście mogłam sobie poćwiczyć ....mówienie na bezdechu .Prośba na przyszłść : na klawiaturze jest taki znaczek - śmieszny ogonek ( taki fiutek w dół opuszczony ) toto nazywa się " przecinek " . Postaraj się chociaż raz kiedyś użyć tego ogonka - fiutka . Lepiej będzie się Ciebie czytało . O byki ( czasem są ) nie zamartwiaj się ....przynajmniej będzie można se z czego jaja porobić .
Ci, co piszą książki, wiedza przynajmniej, ze pisze się "nieudolna", a zdanie kończy kropka.
I jeszcze przecinków potrafią używać.
Każdy może pisać książki :D Nie nastawiam się, po powrocie też zamówię.
Każdy może pisać książki :D Nie nastawiam się, po powrocie też zamówię.
Ja niczego nie będę zamawiać. Była już książka o Putzfrau. Szkoda by mi było pieniędzy na takie coś. Cały internet się roi od opowieści tego typu. Można poczytać na fejsie czy na stronach www.
Swego czasu zakupiłam Ukryte terapie Zięby i się rozczarowałam. Wolę poczytać inne książki. Wartościowe albo rozrywkowe dla odprężenia.
Ja też, po powrocie zamówię, ale stolik na wieczór w restauracji.
Ja też, po powrocie zamówię, ale stolik na wieczór w restauracji.
Wy jesteście Putzfrau? Opiekunka ma inne obowiązki.
Dyskusja w żartach. O.
Oj tam, oj tam jak nie ma sprzątaczki to tez trzeba rękawy zakasać a książkę do poczytania dostałam od koleżanki,
A Ty kim jesteś? Skoro piszesz WY? Pochwal się!
Mówią o nas w Pytaniu na śniadanie .:-) https://pytanienasniadanie.tvp.pl/34437855/jak-wyglada-praca-opiekunki-osob-starszych-w-niemczech