No to piszę. Jest Babcia i Dziadek, bez Demencji.mam opiekować się Babcią. Babcia jest w Szpitalu, bylismy dzisiaj na odwiedzinach. Dom przepiękny typu Dworek, oraz duży ogrod. Jest tu inaczej, czyli kuchnia połączona z salonem, taka wyspa jest. Salon ogromny, stoi już i ubrana jest choinka tylko 3.50 metr ha, ha. W tle gra muzyka super nagłośnienie, lecą melodie, a teraz Koledy. Nie ma tu sufitów jest jestem na piętrze widzę kuchnię salon i jadalnie. Wszędzie są duże belki z drewna, jest pięknie, jest też ogromny duży żyrandol. Mam super łazienķę z prysznicem, toaletą, piękne nowe reczniki, takie ładne, że moje schowałam szybko do torby bo wstyd pokazać, a przecież myślałam, że są takie ładne. Dom jest na skraju lasu, są też tu sąsiedzi. Dom osadzony jest na górce, widok piękny na pobliskie miasteczko. Pokój mam przepiękny z wygodnym łóżkiem, jest internet, ma być też w poniedziałek telewizor. Rodzina bardzo Katolicka. Aż się boje, bo za fajnie tu jest. Zobaczę dalej, muszę popracować troche, wszystko wyjdzie w tzw praniu,,, Pierwszy raz mam takie miejsce, którym jestem zachwycona a i przychodzi tu Pani do sprzątania.