To AJ Partners z Bytomia.
Czekam na ich telefon, mieli dać znać co z zjazdem. Czy jeśli sama zjadę będę mieć duże problemy pewnie.
Czekam na ich telefon, mieli dać znać co z zjazdem. Czy jeśli sama zjadę będę mieć duże problemy pewnie.
No i forma nie chce mnie ściągnąć...
No normalnie mam dość. Powiedziałam że jak mnie nie ściągną to wracam na własny koszt do domu
jak moga nie sciagnac w takiej sytuacji jaka Ty masz???? wiadomo ze musza kwestia tygodnia czasu
Od sob nic nie robia, a dzisiaj mi powiedzieli ze mnie nie sciagna
Nie koordynatorow niemieckich to raz, dwa corka nie mieszka z nimi. Trzy wysle maila zaraz do nas ch kolejnego. Ale wiem ze beda jazdy jak nic
i tak w odpowiedzi na takie traktowanie jak np. Martyny ---ä wklejam czesc ogloszenia o prace z jednej grupy na fb-- mnie rozwalilo to --- cytat"podstawowy język niemiecki
doświadczenie w opiece w Polsce lub Niemczech
brak nałogów
mile widziane prawo jazdy
cierpliwość, motywacja
siła fizyczna, brak przeciwwskazań do dźwigania
mile widziane referencje lub podziękowania od byłych pracodawców
:-(
Kochane wracam w piątek wieczorem. To raz a dwa sytuacja taka że rodzina nie kontaktuje się z swoja niemiecką agencją, więc nie ma jak przysłać tutaj kolejnej opiekunki. Życzę im powodzenia, a ja jadę. Tylko córce potem zadzwonię o tym