Pijąca zmienniczka

05 stycznia 2017 14:35 / 6 osobom podoba się ten post
wichurra2

Na dodatek pojechała do Polski bez swoich zębów...
Nie wiem, czy o tym wspomniałam, ale zostawiła pdp swoje zęby w łazience:)
Chociaż taki plus:)

Ciekawe jak kanapkę w busie jadła...
05 stycznia 2017 14:39 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

No teraz to sie uśmiałam !! Do łez :lol3:  W sumie bardzo dobra kara, bo będzie musiała sobie nowe zrobić :lol2:

A gdzie tam zrobi nowe,zapłacic trzeba,na następnej szteli od pdp pozyczy.
05 stycznia 2017 14:54 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Jeszcze gorzej jak nic,a nic nie pije :lol3::lol3:
Ludzie nie dajmy sie zwariować ! Co to znaczy pijąca lub nie pijąca ? A kto mi zabroni po pracy wypić lampke wina i szklaneczke whisky ? Przeciez alkohol jest dla ludzi !Ja tez nie jestem tu na zesłaniu karnym tylko w pracy.W pracy ktora ma swoj poczatek i koniec kazdego dnia.Tak kazdego dnia,bo nie istnieje w świetle przepisów niemieckich praca przez 24 godziny na dobe.
Pdp idzie spać,wszystko jest pozamykane i zabezpieczone w domu i to jest koniec mojej pracy tego dnia.I mam prawo napić sie kawy,coli,czy zrobic sobie drinka.Trzeba to tylko kontrolowac i drink nie sklada sie z flaszki 0,7 i litra coli.
Niech podniesie kamień ten kto nigdy tu w De,na szteli nie wypił sobie drina czy kieliszek wina po calym dniu na nogach z pdp

05 stycznia 2017 15:14
jolast

ten to mi sie nawet podoba Może i to nawet agat albo jadeit 
Taki kamor 
05 stycznia 2017 15:28 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ciekawe jak kanapkę w busie jadła...:lol2:

Wzięła w płynie
05 stycznia 2017 15:39 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A gdzie tam zrobi nowe,zapłacic trzeba,na następnej szteli od pdp pozyczy.

Może te też pożyczone były  A swoją drogą po co alkoholiczce zęby. Przecież ona lubi tylko płynne posiłki. 
05 stycznia 2017 16:19 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Rozgraniczyć picie,a powiedzmy lampka wina ,sekta.Nawet sznaps.Z Pdp i jej córkami czasami sznapsa piłyśmy do kolacji.I jakoś z tego powodu nie zaniedbałam swoich obowiązków.Ile osób ,tyle zdań.Przjechała tu kiedyś za mnie taka jedna .Wróg alkoholu.Rodzina leci z sektem na pożegnanie mnie i powitanie jej.No i zonk.Komentarz żenujący na temat pijących nas.
Kobieta pić nie piła,za to depresja ciężka i alkohol z silnymi lekami nie szedł w parze.
Ale to wyszło sporo póżniej. I tak żle i tak niedobrze.A alkohol jest dla ludzi mądrych.Tylko trzeba rozgraniczyć ilość.

Co racja to racja leków psychotropowych z alkoholem nie wolno łączyć! Tak samo jak nie można dopuszczać do wyjazdu jako opiekunki osób z depresją, bo one sam wymagają opieki!!!
05 stycznia 2017 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
05 stycznia 2017 17:07 / 3 osobom podoba się ten post
jolast

Co racja to racja leków psychotropowych z alkoholem nie wolno łączyć! Tak samo jak nie można dopuszczać do wyjazdu jako opiekunki osób z depresją, bo one sam wymagają opieki!!!

Nie zgadzam się z drugą częścią wypowiedzi, bo depresja tak jak inne choroby pozwala ludziom pracować i tak być powinno. Nawet rak leczony pozwala żyć normalnie. 
05 stycznia 2017 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
jolast

Napisz opinie o pracodawcy, a dowiesz się dużo o sobie.
Kto napisał odpowiedź do komentarza?             
„To nie jest dobry pracodawca dla tych co chcą pić alkohol na zleceniu ...bo to się dla niego źle kończy. Wiesz o czym mówię jolast? Prawda ? Bo ja chyba ciebie zmieniałam u nich na zleceniu . Niezły chlew zrobiłaś to nie powinnaś nic o pracodawcy pisać .” Czy opiekunka jest zawiadamiana, że została umieszczona na czarnej liście opiekunek? http://betreuerin.com.pl/czarna-lista-opiekunek-opiekunow,8,6.html

A prawda jest taka, że nigdy nie byłam na zleceniu od tego pracodawcy.

05 stycznia 2017 17:13
hawana

Nie zgadzam się z drugą częścią wypowiedzi, bo depresja tak jak inne choroby pozwala ludziom pracować i tak być powinno. Nawet rak leczony pozwala żyć normalnie. 

Nie prawda, nie można dopuszczać do pracy opiekunki z depresją  zapytaj specjalisty?????

zmiana zawodu
05 stycznia 2017 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
05 stycznia 2017 21:10 / 5 osobom podoba się ten post
Jesteśmy w pracy,a w pracy się po prostu nie pije i już.Skoro można wytrzymać bez seksu 3 miesiące,to bez alkoholu chyba też:)
05 stycznia 2017 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
SKS kolego, SKS...
05 stycznia 2017 21:37 / 3 osobom podoba się ten post