-z garnka,
-z patelni,
- z rosołu,
-własnego wyrobu...
-z garnka,
-z patelni,
- z rosołu,
-własnego wyrobu...
Uprasza sie uprzejmie o objaśnienie co to takiego makaron z wody??He he.Jaki jeszcze może być???Bo raczej każdy potrzebuje wody/czy innego płynu/,chyba że ja się nie znam:)
????? a co to za przepis ?
na podanie jedenastoletniej puszki ???:-)
Makaron z wody to dla mnie taki postny, nieokraszony niczym. :). Makaron można gotować juz z sosem, albo z masłem, parmezanem...
Ten serwis "apetito" to chyba nie zna posiłków bez sosu, bo co dzień jest jako dodatek.
Makaron z wody to dla mnie taki postny, nieokraszony niczym. :). Makaron można gotować juz z sosem, albo z masłem, parmezanem...
Ten serwis "apetito" to chyba nie zna posiłków bez sosu, bo co dzień jest jako dodatek.
łazanek nigdy nie jadłeś?To też kapusta z makaronem:)Ha ha ha
Można też do świeżo ugotowanego makaronu dodać trochę masła i cukru waniliowego i wymieszać.Też dobrze smakuje. Albo na słono makaron+pokruszony twaróg+masełko i sól. Albo makaron wrzucić na patelkę dodać żółtego sera i lekko podsmażyć.
to jak żona do męza jutro dam" Ci -puszke" ,wiadomo facet szczęsliwy bo wyposzczony ,przychodzi obiecany dzień a ona mu puszke z rybami serwuje-konsternacja! ha ha
to jak żona do męza jutro dam" Ci -puszke" ,wiadomo facet szczęsliwy bo wyposzczony ,przychodzi obiecany dzień a ona mu puszke z rybami serwuje-konsternacja! ha ha