Co dzisiaj gotujesz na obiad? #9

19 grudnia 2016 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Napiszę "wtorkowa berbelucha" jutro i będzie git:)ha ha ha.Knorr chyba zawału nie dostanie?Co najwyżej otrząsnie się z obrzydzeniem a my i tak się najemy:)

Ha, ha, ha a nie napiszesz, bo Ci pożarli.
19 grudnia 2016 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A widzisssss ??? nie wszystko co złe to ta wstrętna Baśka ....są jeszcze gorsze cholery , bardziej żarte ode mnie :lol3: ...Makaron jest ugotowany ? jest ! Zrobisz to co jakoś w zeszłym tygodniu a'la dla psa i gitarra ....mniamnuśne było :fastfood:..... Boszszeeee , żeby tylko nasz Knorr tego nie przeczytał :lol3:

A przeczytał)
Tak żeby na prosto było, to bym jajko wbił, doprawił i gra gitara. Pietruszką lub szczycpiorkiem posypał.
Jak nie ma Pdp, odpocząć trzeba.
A i na maśle lekko podsmażył.
19 grudnia 2016 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
Penne tricolore z kurczakiem w sosie pieczarkowo-śmietanowym posypane zieloną pietruszką i tartym serem.
19 grudnia 2016 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ja jutro lasagne zrobię, coś mnie dzisiaj ochota naszła
19 grudnia 2016 23:19 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Penne tricolore z kurczakiem w sosie pieczarkowo-śmietanowym posypane zieloną pietruszką i tartym serem.

Mezze Penne Tricolore z kurczakiem i świeżymi warzywamiMakaron z kurczakiem w sosie śmietanowo-pieczarkowym
19 grudnia 2016 23:21
Nie moje to, z netu. Ale to pierwsze mnie się podoba.
19 grudnia 2016 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Mezze Penne Tricolore z kurczakiem i świeżymi warzywamiMakaron z kurczakiem w sosie śmietanowo-pieczarkowym

Widzę, że nie śpisz, leć na mojego bloga, odpowiedz, jesli wiesz..,
20 grudnia 2016 05:45 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Kurde, kapusta z makaronem! 
Sam chciałbym spróbować.:-)

łazanek nigdy nie jadłeś?To też kapusta z makaronem:)Ha ha ha
20 grudnia 2016 15:00
My byłyśmy dzisiaj na przedświątecznych zakupach więc dzisiaj był szybki obiad, pizza i sałata z pomidorami i fetą
20 grudnia 2016 15:57
Gulasz wegierski, ziemiaki, salata , brukselka, jogurt
20 grudnia 2016 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
Berbeluchy dziś nie było klasycznej:)Barbara futrowała makaron z frykadelkami a ja wczorajszą zupę z lanymi kluskami.
20 grudnia 2016 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
'apetito' przywiozło dla pdp noga z kurczaka w sosie + ziemniaki i warzywa, dla mnie klopsiki wołowo-wieprzowe w sosie + makaron z wody. Sałatka owocowa + jogurt o smaku 'mango' pdp wychwalał,jaki on dobry, do kupienia 2 szt na następne dni :) i lampka wina dla pdp.
20 grudnia 2016 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
a dzisiaj miałem knedle z mięsem ha ha
20 grudnia 2016 18:47 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

'apetito' przywiozło dla pdp noga z kurczaka w sosie + ziemniaki i warzywa, dla mnie klopsiki wołowo-wieprzowe w sosie + makaron z wody. Sałatka owocowa + jogurt o smaku 'mango' pdp wychwalał,jaki on dobry, do kupienia 2 szt na następne dni :) i lampka wina dla pdp.

Uprasza sie uprzejmie o objaśnienie co to takiego makaron z wody??He he.Jaki jeszcze może być???Bo raczej każdy potrzebuje wody/czy innego płynu/,chyba że ja się nie znam:)
20 grudnia 2016 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
może ,mąka i woda ,albo gotowany w mleku  ha ha