Co dzisiaj gotujesz na obiad? #9

19 grudnia 2016 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
ja miałam dzisiaj bułeczke z łososiem i paczke kokosanek
Przedszkolaki w przedszkolu jedzą.
19 grudnia 2016 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
Nam już się żyć ani żryć, babce bo chora, mi bo już za długo tu siedzę. tak jakby takie małe Auschwitz
19 grudnia 2016 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj lekki obiad, klarowna zupa z warzyw z dodatkiem mięsa z kurczaka.
19 grudnia 2016 15:11 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

Nam już się żyć ani żryć, babce bo chora, mi bo już za długo tu siedzę. tak jakby takie małe Auschwitz :-)

Kama - tylko nie zacznijcie pić he he
19 grudnia 2016 15:15 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

Kama - tylko nie zacznijcie pić he he :-)

My już na etapie,że nawet picie powoli nam nie wchodzi     Ty też tam uważaj z tym winem,  pamiętam pamiętam ;p
19 grudnia 2016 15:26 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

My już na etapie,że nawet picie powoli nam nie wchodzi  :-)   Ty też tam uważaj z tym winem,  pamiętam pamiętam ;p

Ja tylko dwie lampki do kolacji ale moja Frau tylko patrzy kiedy ja Jej z pola widzenia znikne na dłuższą chwilę
19 grudnia 2016 16:22 / 3 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Ja tylko dwie lampki do kolacji ale moja Frau tylko patrzy kiedy ja Jej z pola widzenia znikne na dłuższą chwilę :-)

Jszcze ostatnio była tylko jedna do kolacji.
19 grudnia 2016 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
Slawek94

Jszcze ostatnio była tylko jedna do kolacji. :-)

No właśnie. Nie idźcie w tą stronę, bo potem to już tylko wszywka.    ale są jeszcze widelce  i inne taki pomocne....
19 grudnia 2016 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
jestem teraz u kobiety -to nie lubi tego nie lubi ,powiedziałem jej ,że od jutra same soki będzie dostawała -śmiała się ,byłem dwa lat teraz w Bonn u faceta -wszystko jadł co ugotowałem ,jeszcze mnie chwalił a z nią co bedzie nie wiem
19 grudnia 2016 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ostatecznie na obiad była zupa kapuściano-pomidorowa z kulkami z mielonego mięsa oraz makaronem:)Sagan ugotowałam,miał być na jutro.....Ale tym razem Niepowtarzalna niewinna:)Córka DS spałaszowała:)Najpierw grzecznie talerzyk wszamałą a potem ganiałą z miseczką:)hi hi hi Ale zostało makaronu ,coś tam sobie jutro obie wymodzimy:)
19 grudnia 2016 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ostatecznie na obiad była zupa kapuściano-pomidorowa z kulkami z mielonego mięsa oraz makaronem:)Sagan ugotowałam,miał być na jutro.....Ale tym razem Niepowtarzalna niewinna:)Córka DS spałaszowała:)Najpierw grzecznie talerzyk wszamałą a potem ganiałą z miseczką:)hi hi hi Ale zostało makaronu ,coś tam sobie jutro obie wymodzimy:)

A widzisssss ??? nie wszystko co złe to ta wstrętna Baśka ....są jeszcze gorsze cholery , bardziej żarte ode mnie  ...Makaron jest ugotowany ? jest ! Zrobisz to co jakoś w zeszłym tygodniu a'la dla psa i gitarra ....mniamnuśne było ..... Boszszeeee , żeby tylko nasz Knorr tego nie przeczytał 
19 grudnia 2016 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A widzisssss ??? nie wszystko co złe to ta wstrętna Baśka ....są jeszcze gorsze cholery , bardziej żarte ode mnie :lol3: ...Makaron jest ugotowany ? jest ! Zrobisz to co jakoś w zeszłym tygodniu a'la dla psa i gitarra ....mniamnuśne było :fastfood:..... Boszszeeee , żeby tylko nasz Knorr tego nie przeczytał :lol3:

Napiszę "wtorkowa berbelucha" jutro i będzie git:)ha ha ha.Knorr chyba zawału nie dostanie?Co najwyżej otrząsnie się z obrzydzeniem a my i tak się najemy:)
19 grudnia 2016 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Napiszę "wtorkowa berbelucha" jutro i będzie git:)ha ha ha.Knorr chyba zawału nie dostanie?Co najwyżej otrząsnie się z obrzydzeniem a my i tak się najemy:)

ha ha ha oj wstrząsu dostanie na bank Dobra berbelucha nigdy nie jest zła
spadam lepiej stąd bo mnie nakrzyczy
19 grudnia 2016 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

No właśnie. Nie idźcie w tą stronę, bo potem to już tylko wszywka. :brak wiary:   ale są jeszcze widelce :-) i inne taki pomocne....

Rozwijam się
19 grudnia 2016 22:10
kasia63

Kurde, kapusta z makaronem! 
Sam chciałbym spróbować.