Co dzisiaj gotujesz na obiad? #9

18 grudnia 2016 14:37
O! jest i wątek, już śpieszę pisać. Rozdupcony banan u PDP u mnie Krombacher Radler. Coś nam dzisiaj jedzonko nie wchodzi .
18 grudnia 2016 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
'apetito' nam dostarczyło rybę solę w panierce + ziemniaki w kostkę z sosem beszamelowym. Obowiązkowa sałatka owocowa i pudding waniliowo-kawowy sklepu ALDI , pdp lampka wina białego.
18 grudnia 2016 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaki z wody, udka z pieczarkami, brukselka, salata mieszana, lody
18 grudnia 2016 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jula.09

Ziemniaki lubię kapustę kiszona tez,ale do kaszanki nadal nie moge sie przekonac.tak mam.Wszystko polaczone razem jest dla mnie jakoś nie zjadalne. Temu napisalam katastrofe.

Ja kaszankę lubię ,ale na zimno:)Z patelni czy grilla niekoniecznie:)
18 grudnia 2016 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Mielone,sos z wczorajszych sznycelków,ziemniaki,buttergemuse.
19 grudnia 2016 05:47 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasiaaaaa ! ....Mielone wyjęłam z zamrażarki jakby się ktoś pytał ....Sie wzięlo i rozmroziło ....mozesz się brać za gotowanie .....głodna jestem ! 
19 grudnia 2016 07:23 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie dzisiaj papryka faszerowana mięsem mielonym w sosie pomidorowym i makaron do tego zażyczyła sobie moja Frau
19 grudnia 2016 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kasiaaaaa ! ....Mielone wyjęłam z zamrażarki jakby się ktoś pytał ....Sie wzięlo i rozmroziło ....mozesz się brać za gotowanie .....głodna jestem ! :lol3:

Glodna jestes? O 5 rano myslisz juz o obiedzie? A sniadanie juz zjadlas?
19 grudnia 2016 07:26 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Glodna jestes? O 5 rano myslisz juz o obiedzie? A sniadanie juz zjadlas?

Nie ,żebym miała coś "naprzeciwko",ale to żarłoczne stworzenie już po obiedzie pyta co będzie na kolejny..........hi hi hi
19 grudnia 2016 07:26 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Ty juz do kuchni maszeruj i zaczynaj obiad gotowac , bo jeszcze nam z glodu Barbarella padnie )))
19 grudnia 2016 07:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie ,żebym miała coś "naprzeciwko",ale to żarłoczne stworzenie już po obiedzie pyta co będzie na kolejny..........hi hi hi

Zrob plan na caly tydzien i daj jej , niech czyta i slinotoku dostaje )))
19 grudnia 2016 07:37 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Zrob plan na caly tydzien i daj jej , niech czyta i slinotoku dostaje )))

He he ,poznęcam się trochę jeszcze:)Żadnego menu!!!
19 grudnia 2016 07:40 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Bo chcę zjeść obiad z rana i zejść do pracy wieczorem . Jeden posiłek wystarczy . Nasmarować plecy , bark i spać , spać , spać
19 grudnia 2016 07:44 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bo chcę zjeść obiad z rana i zejść do pracy wieczorem . Jeden posiłek wystarczy . Nasmarować plecy , bark i spać , spać , spać :-(

Ja tam nie chce nic krakac , ale zeby nie byly potrzebne zastrzyki zas , jak pojedziesz do domu.Zrowia zycze .
19 grudnia 2016 13:54
'apetito' przywiozło dla mnie zupę z białej fasoli taka wegetariańska, dla pdp filet rybny w szpinaku , mix warzyw + ziemniaki. Obowiązkowo lampka wina i sałatka owocowa + mus truskawkowo-rabarbarowy.