Baśka N. co Ty... Nie kapujesz... Kama nas resocjalizuje i wciąga nas w ćwiczenie gdzie ona jedno mówi, drugie myśli, trzecie czuje, a czwarte robi, a my mamy te cztery miec w jednym ... (być może jeszcze małym palcu) :brak wiary:
Baśka N. co Ty... Nie kapujesz... Kama nas resocjalizuje i wciąga nas w ćwiczenie gdzie ona jedno mówi, drugie myśli, trzecie czuje, a czwarte robi, a my mamy te cztery miec w jednym ... (być może jeszcze małym palcu) :brak wiary:
Dzisiaj, z perspektywy wielu lat czuję się szczęśliwa i wolna.
Rozwód trwał p r a w i e 3 lata.
A widzissss :-) taka jakaś niekumata jestem . :lol3:
Kama co Tobie dzisiaj jest ? gorzej się czujesz ? .....Rozumiem , że masz trudną ( jesli ) sztelę , PDP-ną , rodzinę , ale zachowujesz się tak , jakby to ktos z nas Ci na odcisk nadepnął . Wyluzuj , żartuj , pisz , jeśli nie bawią Cię żarty to pisz o problemach i gitarra . Takie zaczepki w prawie każdym poście ?
napisałam przecież że to tylko tak dla info, nie ma co być nadwrażliwym :) i zaraz negatywnie interpretować , właśnie wyluzuj :-)
A są też takie stronki docelowo dla was np rozwódki.pl albo rozwódki do wzięcia , tak tylko dla info :-) a propos- Mówi jedna rozwódka do drugiej : - Z kim dzisiaj sypiasz? - Z pilotem. - LOT-u? -Nie, od tv :lol1:
Weszłam w ten temat ,ale ja nie rozwódka .Mam męża i póki co wszystko jest dobrze .
Też spotykam dużo fajnych rozwiedzionych kobiet .Dziwię się ,dlaczego nie ułożą sobie życia na nowo,ale większość się normalnie boi.Przeszły ,przeżyły i są ostrożne .
Życie jest brutalne ,ale trzeba żyć.
Ja też się sam sobie dziwię.
Przystojny, pracowity, zaradny, słowny, dżentelmen, grzeczny, szarmancki, urodziwy i nie chcę "ułożyć" sobie życia.
Przystojny, pracowity, zaradny, słowny, dżentelmen, grzeczny, szarmancki, urodziwy i nie chcę "ułożyć" sobie życia.
A widzissss :-) taka jakaś niekumata jestem . :lol3:
ASCORUTIN Tabl. 50 Arzneimittel EAN 8584005121400 Bezeichnung ASCORUTIN Tabl. 50 Preis einschl. MWSt. 1,70 € MWST-Satz 10 % Üblicher Preis 1,80 €
Kroś tu szukał zamiast rutinoscorbinum coś.
No to znalazłem coś dla tej Pam=ni. Dostepne w De.
Bardzo Ci dziekuję Knorku :)
Życie mi uratowałes :aniolki::-)