hahahaha dokładnie tak. Żadna inna forma jej uzycia nie wchodzi w grę.
Ach...przypomniałam sobie, w lodówce stoi jakaś ziołowa nalewka i na niej pisze 40 Vol. Może spróbować ja użyć ?
hahahaha dokładnie tak. Żadna inna forma jej uzycia nie wchodzi w grę.
Ach...przypomniałam sobie, w lodówce stoi jakaś ziołowa nalewka i na niej pisze 40 Vol. Może spróbować ja użyć ?
Marta tam się podobno powoli do wyjazdu szykuje, więc piszę,
żeby nie zapomniała dla mnie!:
Bunter Pfeffer ganz z Le Gusto, ten kolorowy - tylko bez ziela anielskiego,
i zagęszczacz do sosów jasnych, do ciemnych też może być,
ale nie albo, albo,
tylko albo do jasnych, albo oba!
Tak jesteś dzielna. Dlatego nie wezmę już żadnego zlecenia do małżeństwa, można się zwyczajnie nadziać. Też to przerobiłam na własnym grzbiecie. Nie tak drastycznie jak Ty ale zawsze i już dziękuję za pary małżeńskie.
Jest napisane....sorki ale strasznie mnie to drażni. Jak ktoś coś napisał to jest już napisane-strona bierna, a jak pisze to robi to teraz, w tej chwili-strona czynna.
Wypluj te słowa bo jeszcze Cię pokaże i będziesz płakać za tymi sikami i kupami.
Butelka jest kwadratowa :)
Kurde!! I co jeszcze??
Na zakupach dzis bylam żeby nie bylo to jedną jedyna bluzeczkę wybrałam cóż z tego jak dziewczyny obok w przebieralniach i co chwila: Marta,przyciasne to na ciebie będzie dobre! I to i tamto i to tez fajne! To Nike to Adidas a te spodenki poparz jakie superowe! No i koniec końców z jednej bluzeczki zrobiło się osiem.I spodni trzy pary! A to tylko dzisiaj,a wcześniej przecież też kupowałam...
No tak to jest pozawierać znajomości,trzeba główkować potem jak to wszystko spakować
A ten mi jeszcze z jakimiś pieprzami i zagęszczaczami do sosów wyjeżdża....a w życiu,nic juz nie kupuje!
mysza, nie jest tak z Toba zle. N.....l Ci kiedys pdp na ramie?? Gdybym sie nie tak bardzo wsunela pod lozko, zeby zobaczyc co mi lifta zablokowalo, to piekna kupa wiszacego w powietrzu dziadka, znalazlaby sie na mojej glowie. Cala godzine mu gadalam, ze ma sie skupic tylko na s....u, no i sie kurna skupil:-)
Mnie nie drażni ale Ciebie ma prawo :)
To się rozejrzyj dobrze, w okrągych to ajerkoniak był :)
Ajerkoniak za słaby wyrób :-) to tylko na chore migdałki :-)
Kurde!! I co jeszcze??
Na zakupach dzis bylam żeby nie bylo to jedną jedyna bluzeczkę wybrałam cóż z tego jak dziewczyny obok w przebieralniach i co chwila: Marta,przyciasne to na ciebie będzie dobre! I to i tamto i to tez fajne! To Nike to Adidas a te spodenki poparz jakie superowe! No i koniec końców z jednej bluzeczki zrobiło się osiem.I spodni trzy pary! A to tylko dzisiaj,a wcześniej przecież też kupowałam...
No tak to jest pozawierać znajomości,trzeba główkować potem jak to wszystko spakować
A ten mi jeszcze z jakimiś pieprzami i zagęszczaczami do sosów wyjeżdża....a w życiu,nic juz nie kupuje!
A to u mnie córka powiedziała też mi żebym rozmawiała z jej partnerem :) Hmm... tylko niby o czym? Jak on wpada raz na tydzien :P Może jeszcze do łóżka mam mu wskoczyć? Masakra jakaś :P
Kurde!! I co jeszcze??