Domek Baby Jagi

22 maja 2016 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Pani przyjedzie wieczorem, wiem tylko tyle ze jest ciut starsza( 61) zobaczymy.Wlasnie u pana jest rodzina , ktora zdecydowala sie go zabrac w obawie o jego zycie, pan wyrazil zgode.

To znaczy, że tylko Jaga zostanie na tej szteli ??? Co prawda ona za 5ciu dziadków wystarczy ale jak to w sumie będzie ??
22 maja 2016 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

To znaczy, że tylko Jaga zostanie na tej szteli ??? Co prawda ona za 5ciu dziadków wystarczy ale jak to w sumie będzie ??

No tak wlasnie zostaje sama .jutro pana zabieraja.Jaga jeszcze o tym nie wie.Rodzina pana szybko zareagowala .
22 maja 2016 16:26 / 5 osobom podoba się ten post
O bezpieczeństwie dziadka pomyśleli, ale bezpieczeństwie opiekunki?? A co tam opiekunka kto by się przejmował...
22 maja 2016 17:50 / 4 osobom podoba się ten post
Moja PDP codziennie wypija na czczo szklaneczkę ciepłej wody z połową saszetki Movicolu i nie ma problemów żadnych.
22 maja 2016 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

No tak wlasnie zostaje sama .jutro pana zabieraja.Jaga jeszcze o tym nie wie.Rodzina pana szybko zareagowala .

Teoretycznie Jaga powinna się ucieszyć ale nigdy nie wiadomo. Może być wesoło. Przynajmniej jedna osoba dla zmienniczki mniej, tyle że to ta spokojniejsza odpadnie.
23 maja 2016 06:39 / 2 osobom podoba się ten post
Szerokiej drogi Magdzie.
23 maja 2016 19:04 / 5 osobom podoba się ten post
Na prośbę pewnej osoby we fraku dodaję tu wpis.
Miłego wypoczynku w domowych pieleszach magdzie 
23 maja 2016 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Magdus, musisz szybko nabierac sil na nowe i zycze ci normalnosci za tydzien
23 maja 2016 19:36 / 4 osobom podoba się ten post
Trzymaj sie Magdzie,nabieraj sil,randkuj ile wlezie i odpoczywaj! Zebys miala sily z nami tutaj pobyc. Czasami ;))
P.S. Juz mi Ciebie brakuje.
23 maja 2016 19:47 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Na prośbę pewnej osoby we fraku dodaję tu wpis.
Miłego wypoczynku w domowych pieleszach magdzie 

Magdalenko wypoczywaj , nie przemęczaj się , mąż niech nie czeka na ugotowane - najwyżej podaj mu pizzę . Masz prawie cały tydzień , żeby wypocząć , schować głęboko do lamusa ostatnie przeżycia / w tym miejscu janiołki / .... korzystaj z chwili u boku ukochanego męża jak na załaczonym u góry obrazku  ode mnie osobiście też masz emotikonka:sex:.... leż , pachnij i korzystaj a w niedzielę do nas dołącz 
23 maja 2016 19:52 / 6 osobom podoba się ten post
Trzymaj się i przez ten tydzień nie myśl o niczym! No może nie tak całkiem, oprócz paru przyjemnych rzeczy ;)
23 maja 2016 20:47 / 8 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Trzymaj sie Magdzie,nabieraj sil,randkuj ile wlezie i odpoczywaj! Zebys miala sily z nami tutaj pobyc. Czasami ;))
P.S. Juz mi Ciebie brakuje.

Mnie też jej brakuje?   Ale urlop sie jej należy jak psu buda! Magdzie tylko nie zmajstruj czego? Bo kto będzie do Dojczlandii  jeździł? 
23 maja 2016 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
E tam.Sił nabierze,alepocieszy się domem,trochę sufit poogląda i wróci z werwą do pracy.
24 maja 2016 07:13 / 5 osobom podoba się ten post
A, Ja tu czekam na Magdzie, mam czas he, hee , odpoczywaj Magdziu i pamiętaj, że
My Ciebie bardzo kochamy
24 maja 2016 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A, Ja tu czekam na Magdzie, mam czas he, hee , odpoczywaj Magdziu i pamiętaj, że
My Ciebie bardzo kochamy:przytula:

A co Ty tak z samego rańca mówisz o sobie w liczbie mnogiej " My " ? no , bo chyba nie wypowiadasz się za wszystkich ? ....łeeee , ja tam Magdę lubię , ale kochać to kocham swoich najbliższych , czyli rodzinę ...a możeeee ??? nie , gdzie tam 100% hetero jestem , ale tolerancyjna jestem i nie przeszkadza mi to , że ktoś jest les , bi i takie tam inne