Zabronione - zgadza się . Ale jak byście się zachowały , jeżeli rodzina oleje w zwyczajny sposób PDP-ną a ta krzyczy z bólu ?
Co Magda powinna zrobić ? uciec , żeby nie słyszeć krzyku cierpiącej ?
Wiele razy było dyskutowane o tym co nam wolno a co zabronione . Kiedyś to się nawet setnie ubawiłam , bo była dyskusja w odpowiedzi na zadane pytanie którejś " początkującej opiekunki " w temacie jak się zakłada pończochy uciskowe ..... ojejku co to sie działo wtedy ! jak na nią nakrzyczano , że nie wolno , że srolno i takie tam . Dlaczego się ubawiłam ? ano bo wiedziałam na 100 % , że jedna z najbardziej krzyczących koleżanek takowe regularnie PDP zakładała

Jakoś dziwne , ale później w dalszej dyskusji nagle zaczęła " mięknąć " i odwracać kota ogonem . Może sumienie ruszyło ? nie moja sprawa ;-) ... Wiem , że do naszych obowiązków nie należy aplikowanie czopków , robienie lewatyw i takich podobnych , ale powiem Wam , że gdyby to na mnie trafiło i PDP krzyczał z bólu a pomocy znikąd to też bym nie uciekła . Dlaczego ? dlatego , że jeszcze nie zatraciłam resztek człowieczeństwa a o kłopotach myślałabym później . Dziewczyny , przecież wiecie doskonale , że tych lekkich szteli jest jak na lekarstwo a przeważnie trafiają się te " zasikane " , " zasrane " , tylko nie wszyscy mają odwagę się do tego przyznać , bo może się boją być " sponiewierane " na forum . 18 lipca minie 5 lat mojej pracy w D. z czego 4 ,5 roku babrałam się w gównach , przewijałam , podcierałam , myłam i wcale nie zdziwiło mnie dzisiaj jak w którymś z wątków Klucha napisała , że mogła to robić z cukierkiem w ustach . Że teraz odpoczywam , nie babram się ? może to jakaś nagroda dla mnie ? nie mnie sądzić i przede wszystkim nie mnie osądzać kogoś , kto pomógł w jakiś niezgodny z prawem sposób choremu człowiekowi . Magda jesteś wielka ! jesteś człowiekiem wrażliwym i taką pozostań ......tylko już kuźwa nie chudnij więcej , bo mnie zaraz szlag trafi .....to napisała Ja - kobieta o rubensowskich kształtach