Domek Baby Jagi

16 maja 2016 15:54 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Czara goryczy przelala sie dzis,nie chce pisac wiecej,nie jestem w stanie ,jest duzo we mnie emocji.Jak dojde do siebie ,opisze.
Chce jeszcze normalnie zakonczyc tu wspolprace,mysle ze najdluzej tydzien zabawie,bo jak zwykle mysle najpierw o innych,a pozniej o sobie.A tak prawde mowiac ,mam tygodniowe wypowiedzenie.Na ta chwike jeszcze nie wiem,czy od razu na inne miejsce zjade,czy tez na choc krotko zawitam do domu Swego.Musze tak zrobic ,aby mnie bylo dobrze tym razem.
Dziekuje dziewczynki za wsparcie .

Wazne ze masz swoja przystan,,,,,,,,,, nikt by nie wytrwal tego co ty.......albo nieliczni,ja takie domy temu podobne zawsze odchorowalam i powiedzialam kiedys dosc wyzwan,,,,,,,,,,nie te lata,,,,,,,daj se luz,,,,,,,wiesz zyje mi sie latwiej lepiej wygodniej bo kazdy wiek ma swoje prawa,,a kazda psychika swa wytrzymalosc,,,,,,,lepiej nie przeciagac struny,,,,,dobra decyzja,,,,,,,,jestes wielka,,,,,,,
16 maja 2016 16:08 / 4 osobom podoba się ten post
Magdzie masz plusika na otarcie łez. Przytulam
16 maja 2016 16:13 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Czara goryczy przelala sie dzis,nie chce pisac wiecej,nie jestem w stanie ,jest duzo we mnie emocji.Jak dojde do siebie ,opisze.
Chce jeszcze normalnie zakonczyc tu wspolprace,mysle ze najdluzej tydzien zabawie,bo jak zwykle mysle najpierw o innych,a pozniej o sobie.A tak prawde mowiac ,mam tygodniowe wypowiedzenie.Na ta chwike jeszcze nie wiem,czy od razu na inne miejsce zjade,czy tez na choc krotko zawitam do domu Swego.Musze tak zrobic ,aby mnie bylo dobrze tym razem.

Och, Madziu przykra sytuacja to jest. Trzymaj się jakoś i nie płacz
Pracy jest dużo, dasz radę
16 maja 2016 16:16 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie-buziaki-trzymaj się!
16 maja 2016 16:45 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Silna dziolcha z <Ci4ebie ,jak tyle wytrzymalas w wariatkowie ,dasz rady ,nie pekaj.....Jedz do domu na troche ogarnij wszytko i wyszukaj cosik lekkiego..
16 maja 2016 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Masz rację! Co za dużo, to niezdrowo!!!! Delikatnie rzecz ujmując! Trzymaj się!
16 maja 2016 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

No u mnie za kazdym razem pytaja Jage czy idzie sie kapac .

Magdzie trzymaj się.Dla mnie Jesteś wielka sercem. Pomysl o sobie. pozdrawiam
16 maja 2016 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Trzymaj się, Ty sama najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre.
16 maja 2016 18:15 / 8 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie morduj sie wiecej.
Obracalas to w zarty,probowalas.Teraz powiedz stanowcze dosc
Trzymaj sie
Chlopaki tez cie wspieraja nie zapominaj
16 maja 2016 18:50 / 10 osobom podoba się ten post
Magdus, wczoraj pisalas, ze przede mna tylko pare miesiecy, dokladnie 4 i pol i ze wytrzymam bo mi na tym zalezy , bo mam taka sytuacje a nie inna. Nie wiem co sie wydarzylo i to jest niewazne, wazne ze ty podjelas decyzje odejscia. To byl Twoj bardzo twardy start na tym miejscu i pokazalas, ze dajesz rade w tym wariatkowie. Zycze Ci trafnego wyboru w przyszlosci. Na Twoim miejscu zjechalabym na krotko do domu, bo masz go, masz gdzie wracac i ochlonac, pozbierac chore mysli. Tak bardzo bym chciala, abys juz nie musiala wiecej stac na rozdrozu i nie wiedziec , ktora pojsc droga. Znam to uczucie pelne leku, niepewnosci i obaw. Ja wiem, ze wytrzymam te chwile jaka mi tu zostala, tak postanowilam , bo juz tylle tu przezylam nie widzac na poczatku swego celu, a teraz wiem gdzie jest moj port i tylko musze chwilke podplynac. przytulam Cie taaaak mocno Nie znamy sie wlasciwie, a czuje jakas szczegolna wiez duchowa z toba. Trzymaj sie Mala i nie becz prosze, wydrzyj sie lepiej na kogos albo tak sobie pokrzycz
16 maja 2016 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wiem co powiedziec wiec krotko bedzie...gdybys potrzebowala wsparcia to ja jestem dla Ciebie. Bez wzgledu na to czy chcesz pokrzyczec,poplakac czy cos potluc.
16 maja 2016 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
Jestem z Tobą -jakąkolwiek decyzję podejmiesz będzie słuszna.
16 maja 2016 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa, 100 plusikow:)
16 maja 2016 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
leni

fioletowa, 100 plusikow:)

Leni,daj spokoj...Dla Ciebie tez jestem,Mam nadzieje,ze wiesz o tym? ;)
16 maja 2016 19:38 / 3 osobom podoba się ten post
wiem:))))))