Ciesze sie,wiem ze doskonale mnie rozumiesz.Nic juz nie napisze
Rozplakalam sie.:placz3:
Chyba mam slabszy dzien
Dziekuje Ci .

Chyba mam slabszy dzien
Dziekuje Ci .
Chyba mam slabszy dzien
Dziekuje Ci .
Mój pies po chlebie miał psią zgagę i wzdęcia;-) Nie bardzo sie chleb dla psa nadaje ale Jagowy pies pewnie przyzwyczajony wszystko jeść łącznie z tabletkami na depresję...
Przeszlo mi,:-) wczoraj bardzo rozczulil mnie post leni,zlapalo za serce,a zal sciska dupsko.Ogolnie to jatwadra sztuka jestem,ale nie ze stali:-)
Wczoraj jednak nie udalo sie wcisnac tabletek Jadze,powiedzialam dzis to " mojemu lubemu" odnotowal.Musze zgloscic to corce,ale nie dzwonie przed poludniem zawita.Malo tego Jaga zas robi porzadki w swym balkoniku i znalazlam ... dwie polowki tabletek,wiec jest cwansza jak sie wszystkim wydaje.Nie wiem jakie to tabsy i kiedy ich nie przyjela .Musze powiedziec corce,zeby kupila mozdziez,bada rozdrabniac i podawac z 2-3 lyzkami jogutru,bo widac,ze Jaga wszystkich potrafi robic w konia .
Pan sniadania dzis nie jadl,bo cos go brzuch bolal ,ja sie ciesze,bo mniej bedzie w pampersie :-) :-) Nie wiem czy to dzis synu dziadka zawita,czy jutro,ciasto zakupilam,moze jeszcze kto przylezie,nawet nie wiem kto ma dzis dyzur z psem.Dzis Jaga zrobila sobie sama sniadanie ( wczesnie) i karmila psa ,musze chowac chleb w inne miejsce,zakupilam wczoraj trzy chleby,kurna jak dla jakiej rodziny wielodzietnej,z obawa czy wystaczy do wtorku.Zostaly jeszcze dwa,moze starczy ?Dzis powiedzialam,ze jak bedzie karmic psa ,to dla niej chleba nie bedzie,ale jak ma nie karmic skoro to jej dziecko...
A nie umiesz rozdrobnić tabletki na łyżce? To taki stary sposób? Bywało, że musiałam dzieciom przemycać? Bierzesz tabletkę kładziesz na łyżkę i drugą łyżką rozgniatasz, mocno ściskasz i kręcisz.
No fakt:-)
Ale kupie w aptece taki pojemniczek do rozkruszania,beda go uzywac diakoni ,ja juz nie bawie sie w podawanie.Dzis zas znalazlam tabletki jakies,ktorych nie polkla.Wiec trzeba jej rozkruszac i podawac z jogurtem:-)