Domek Baby Jagi

11 maja 2016 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
No to o'kay. Dzięki temu,że dziewczyny i chlopaki też,dzielą się swoimi doświadczeniami-mało nas już zaskoczy w tej pracy.Chyba!
11 maja 2016 19:57 / 8 osobom podoba się ten post
leni

ej Pytajka, Magda nic nie ma zapewne przeciwko temu:) Bedzie wiedziala jak sie ma zabezpieczyc gdyby cos podobnego sie wydarzylo. Kto to wie co Ci starzy Niemcy Maja w gowach:-)

Rozumiem doskonale te Twoje podroze .Moja tylko pakuje i wychodzi przed dom ,czasem wedruje do sasiadow,a ja za nia .Tylko,ze zamiast dzwonic do nich,to naciska na nazwisko na skrzynce pocztowej.I zawsze nie ma ich w domu,co potwierdzam 
11 maja 2016 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
Magda, ja jak krociutko pracowalam pod agencja na godziny w obsludze klientow( pranie, sprzatanie, kapanie.....) bylam tez tak zakrecona, ze raz stalam pod drzwiami nowych pdp i tez naiskalam na nazwisko na domofonie i sie w...m ze nikt mi nie otwierawcale sie nie dziwie Twojej pdp hahaha rozlozylo mnie ze smiechu na lopatki
12 maja 2016 11:55 / 7 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy to sprawa tabletek,ale Jaga dzis tryska humorem.Wlasnie wziela sie za robienie porzadkow w koszyku i swoich torbach,ma przy tym ubaw,co wyciaga z nich,co napakowala wczesniej.Pyta sie po co jej to bylo,pewnie potrzebowalas i razem sie smiejemy. Mam dzis inny problem.Otoz Jaga ma opuchniete nogi,nie wiem czy bierze jakies tabletki,byla z 2 tyg temu z corka u lekarza ,ale ten tylko tabletki odejmuje. Ostatnio wyrzucilysmy jej stare rozwalone buty,kazalam corce kupic nowe ta wynalazla nowe w domu,ale ciane,kazala zakladac.No nic ,po kilku dniach,czyli wczoraj wieczorem zauwazylam ,ze palce zrobily sie czerwone,z paznokcia poleciala krew.Nic ,kazalam zeby zdjela i ich nie zakladala.Dzis dzwonie do corki,zeby zamowila lekarza do domu,chce recepte na buty i na Fußpflege,bo o tym juz wczesniej wspominalam.Dzwonic moge ,ale jak nikt nie odbiera,ba nawet nie raczy oddzwonic.Ciezko sie wspolpracuje ,a ja nic nie moge zrobic,mmam powiedziane,ze najpierw kontakt z bliskimi,o kant siedzenia rozbic takich bliskich. Wczorajszy dzien skonczyl sie dla mnie pozno bo o 22, Jaga mnie zawolala do pana,ze ma full,o rety,przeciez godzine temu go przebieralam.Z rana dzis polecialam do apteki,kupilam tabletki na biegunke bez recepty.Musze sobie jakos rodzic.
12 maja 2016 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie-a czy możesz zaserwować panu gorzką czekoladę do tych mandarynek?Wsadź tabliczkę do zamrażalnika,potem zetrzyj na tarce na te mandaryny.Gorzka czekolada jest najlepsza na sraczuszkę.Dalej jestem Twoją fanką
12 maja 2016 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
Na moja babcie dzialala SMEKTA......... naturalna bez skutkow ubocznych,,,,,ile mozna,,,,,
12 maja 2016 12:34 / 4 osobom podoba się ten post
pytajka

magdzie-a czy możesz zaserwować panu gorzką czekoladę do tych mandarynek?Wsadź tabliczkę do zamrażalnika,potem zetrzyj na tarce na te mandaryny.Gorzka czekolada jest najlepsza na sraczuszkę.Dalej jestem Twoją fanką:przytula:

Zeby pan laskawie chcial,nie wiem czy to mu nie sprawia radosci,ze tak go obrabiam.Mowilam o czekoladzie ,o coli,bo podobno tez jest dobra ,banana ,ale uslyszalam nie !
Dzis oznajmikam ,mu ze ide kupic tabletki,czy wezmie ,bo jak nie to szkoda kasy,a to zadna dla mnie przyjemnosc ,jak co godzine ogladam jego jajka .Zgodzil sie ,smiac mi sie chcialo,bo moze myslal,ze ja tak lubie haha 
12 maja 2016 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
Kochana-czekolada jest bezpieczniejsza-tak myślę.
A może pan lubi jak mu pupsko z przyległościami "obrabiasz"-zboczuch jeden?!
12 maja 2016 12:41 / 4 osobom podoba się ten post
Magdzie, ta sama historia u mnie jesli chodzi o kontakt telefoniczny. Ciagle rozmawiam z melboksem i kilka dni czekam na odpowiedz. Zalatwiam pilne sprawa sama i sama decyduje. W razie pretensji, kaze odsluchac nagrana wiadomosc. Nie marnuj nerwow na uposledzona rodzine, zachowaj je dla swoiech pdp. Ta sraczka mysle, ze z powodu regularnego Twego gotowania. Organizm musi sie przyzwyczaic. Sprobuj nie pytac Pana czy cos tam zje, gotuj to, co myslisz i koniec. Zobaczysz, ze nauczy sie i bedzie jadl wszystko.
12 maja 2016 12:46 / 5 osobom podoba się ten post
leni

Magdzie, ta sama historia u mnie jesli chodzi o kontakt telefoniczny. Ciagle rozmawiam z melboksem i kilka dni czekam na odpowiedz. Zalatwiam pilne sprawa sama i sama decyduje. W razie pretensji, kaze odsluchac nagrana wiadomosc. Nie marnuj nerwow na uposledzona rodzine, zachowaj je dla swoiech pdp. Ta sraczka mysle, ze z powodu regularnego Twego gotowania. Organizm musi sie przyzwyczaic. Sprobuj nie pytac Pana czy cos tam zje, gotuj to, co myslisz i koniec. Zobaczysz, ze nauczy sie i bedzie jadl wszystko. :aniolki:

Leni z obiadami masakra ,ostatnio oznajmil,ze on tylko kartofle,no i bratkartoffeln z sosem.Zadnego makaronu,choc jadl kilka razy,o ryzu zapomnij.Ciezko jest mi gotowac sos  z czego zrobie ,gotowy?, bo mieso to on sporadycznie.Mam na uwadze Jage,wiec czesto jej serwuje rybe,ktorej pan nie jada.Szalu idzie z nim dostac.
12 maja 2016 13:02 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Leni z obiadami masakra ,ostatnio oznajmil,ze on tylko kartofle,no i bratkartoffeln z sosem.Zadnego makaronu,choc jadl kilka razy,o ryzu zapomnij.Ciezko jest mi gotowac sos  z czego zrobie ,gotowy?, bo mieso to on sporadycznie.Mam na uwadze Jage,wiec czesto jej serwuje rybe,ktorej pan nie jada.Szalu idzie z nim dostac.

Sos beszamelowy, pieczarkowy,pomidorowy, serowy, bazyliowy, koperkowy, śmietanowy... wszystkie szybkie i bez mięsa, a jak się zmęczysz to kup gotowce.
12 maja 2016 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Sos beszamelowy, pieczarkowy,pomidorowy, serowy, bazyliowy, koperkowy, śmietanowy... wszystkie szybkie i bez mięsa, a jak się zmęczysz to kup gotowce. :dwa piwa:

Dzieki madra glowo Musze zaserwowac koperkowy i bazyliowy ,bo tych jeszcze nie robilam 
Dzieki.
12 maja 2016 13:15 / 4 osobom podoba się ten post
ja robie curry smietana woda i maka oni sa tym zachwyceni do tego kielbaske biala pieczona ,ja osobiscie nie jadam a Niemcy curry uwielbiaja
12 maja 2016 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
Magdaaaa zyjeszzzz?
12 maja 2016 21:04 / 4 osobom podoba się ten post
Ponawiam pytanie :)