ej Pytajka, Magda nic nie ma zapewne przeciwko temu:) Bedzie wiedziala jak sie ma zabezpieczyc gdyby cos podobnego sie wydarzylo. Kto to wie co Ci starzy Niemcy Maja w gowach:-)
ej Pytajka, Magda nic nie ma zapewne przeciwko temu:) Bedzie wiedziala jak sie ma zabezpieczyc gdyby cos podobnego sie wydarzylo. Kto to wie co Ci starzy Niemcy Maja w gowach:-)
magdzie-a czy możesz zaserwować panu gorzką czekoladę do tych mandarynek?Wsadź tabliczkę do zamrażalnika,potem zetrzyj na tarce na te mandaryny.Gorzka czekolada jest najlepsza na sraczuszkę.Dalej jestem Twoją fanką:przytula:
Magdzie, ta sama historia u mnie jesli chodzi o kontakt telefoniczny. Ciagle rozmawiam z melboksem i kilka dni czekam na odpowiedz. Zalatwiam pilne sprawa sama i sama decyduje. W razie pretensji, kaze odsluchac nagrana wiadomosc. Nie marnuj nerwow na uposledzona rodzine, zachowaj je dla swoiech pdp. Ta sraczka mysle, ze z powodu regularnego Twego gotowania. Organizm musi sie przyzwyczaic. Sprobuj nie pytac Pana czy cos tam zje, gotuj to, co myslisz i koniec. Zobaczysz, ze nauczy sie i bedzie jadl wszystko. :aniolki:
Leni z obiadami masakra ,ostatnio oznajmil,ze on tylko kartofle,no i bratkartoffeln z sosem.Zadnego makaronu,choc jadl kilka razy,o ryzu zapomnij.Ciezko jest mi gotowac sos z czego zrobie ,gotowy?, bo mieso to on sporadycznie.Mam na uwadze Jage,wiec czesto jej serwuje rybe,ktorej pan nie jada.Szalu idzie z nim dostac.
Sos beszamelowy, pieczarkowy,pomidorowy, serowy, bazyliowy, koperkowy, śmietanowy... wszystkie szybkie i bez mięsa, a jak się zmęczysz to kup gotowce. :dwa piwa: