Rzucam opieke :-) Wracam do budowlanki:-)
Rzucam opieke :-) Wracam do budowlanki:-)
Wracaj. Pierwsze zlecenie już masz u mnie:-) Wyzywienie i mieszkanie gwarantowane. Kosztów podrózy nie zwracam, ale 4 godziny wolnego w tygodniu i 2 cale dni zapewniam. Dadatkowo wszystkie noce przespane :tanczy:, oraz mozliwość zwiedzania.
Moja normalna stawka na miesiac jak przy opiece:-) i moge robic co chcecie przez ten miesiac :-)
Dla znajomych z forum rabat :-)
:czerwieni sie:Ale tak wszystko? I wszystko w cenie?
Brzmi kuszaco ! Prawda ?:-)
Moja normalna stawka na miesiac jak przy opiece:-) i moge robic co chcecie przez ten miesiac :-)
Dla znajomych z forum rabat :-)
Mnie to się ten rabat najbardziej podoba... Ale moja firma jest naprwdę konkurencyjna cenowo :-) No i do mnie masz za daleko...
No oczywiscie ze z rusztowaniami, no jak inaczej ocieplic dom, przecież nie z drabiny. Jesli 40 zł koszyuje m2 robocizny to 50m2 kosztuje 2000 zł tak? No zdaje się, że styropian, 3 m2 klinkierowego parapetu , siatka i klej nie kosztuje 7 tyś zł. W konia mnie chciał zrobić i tyle. Oczywiscie bez żadnej umowy ta robota, czyli bez doliczenia VAT.
Andrejko, jakonstrukcji nie zmieniałam. Nawet niektóre belki zostały stare, bo fachowcy stwierdzili, że są mocniejsze niż nowe. Miałam ciężką dachówkę cementową a teraz mam lekką blachodachówkę. Za część nowej konstrukcji, nowy dach nad dobudowanym gankiem, dobudowany ganek i wiatę na auto zapłaciłam 25 tysięcy. Mój dom ma około 75 m kw powierzchni użytkowej (1 poziom).
Mnie to się ten rabat najbardziej podoba... Ale moja firma jest naprwdę konkurencyjna cenowo :-) No i do mnie masz za daleko...
A czy Twoja firma pracuje w delegacjach również?:-)