No dobrze, Tobie się nie przegada, bo Ty przecież masz szerszy umysł i logiczniejsza jesteś od kanclerz Niemiec.
No dobrze, Tobie się nie przegada, bo Ty przecież masz szerszy umysł i logiczniejsza jesteś od kanclerz Niemiec.
Dlaczego się tak tam dzieje? Kto ich zepchnął do gett? Apartheid? Osiedla białych to niby ludność tubylcza?
O to ciekawy temat !!! Zenic sie z muzulmanka:-)
Jedziesz na jakas wies lub targ,kupisz kilka kuz i wymienisz na zone:-)
Na kosmetyki nie bedzie wydawala - chusta
Na buty rowniez nie - dluga kieca
Nie pyskuje - bo tak wychowana
Siedzi w domu i nie pyta gdzie facet byl cala noc :-)
No moze jakis pozytek bedzie z tej emigracji :lol3:
O to ciekawy temat !!! Zenic sie z muzulmanka:-)
Jedziesz na jakas wies lub targ,kupisz kilka kuz i wymienisz na zone:-)
Na kosmetyki nie bedzie wydawala - chusta
Na buty rowniez nie - dluga kieca
Nie pyskuje - bo tak wychowana
Siedzi w domu i nie pyta gdzie facet byl cala noc :-)
No moze jakis pozytek bedzie z tej emigracji :lol3:
No co Ty - wiesz, jak one wymalowane i wypielęgnowane pod tymi chustami są? Wszystko dla swojego pana:)
I ciuszki seksowne być muszą, najlepiej oryginalne.
Nie ma aż tak łatwo z nimi:)
Ty tutaj z Panem:) nie wyjeżdżaj, partner,mąż ok:)
Masz rację, jestem takiego samego zdania. A ja jestem tutaj tubylcem i też ich nie chce! I mam takie prawo!
Dorotee, taki niekontrolowany napływ emigrantów nie kończy się dobrze.
Twardogłowi Niemcy tego sami nie wytrzymają.Zaczną się najpierw protesty , potem zamieszki .
Dlaczego oni uciekli do Europy a nie do bogatych krajów arabskich?????? Odpowiedź jest prosta......bo tam ich nie chcieli. Żaden z tych krajów mlekiem i miodem płynących nie zezwolił na napływ ludzi, których nie są w stanie sprawdzić dwa pokolenia wstecz.
A przecież tam wyznawcy allaha nie musieli by zmieniać swoich nawyków, przyzwyczajeń , nie musieli by asymilować się w nowej kulturze.
Dodam jeszcze, że tam nie muszą nieść posłania Allaha
Ty tutaj z Panem:) nie wyjeżdżaj, partner,mąż ok:)
Nie no - dziewczyny mnie już pouczyły w kwestii Koranu - tam mąż ma uprawiać swoją żonę niczym ziemię, czy jakoś tak:)
A rdzennych mieszkańców RPA ktoś się pytał o zgodę jak Holendrzy chyba? ich skolonizowali? Wiem inne czasy, ale Afryka żyje odmiennie od nas.
Nie zawsze przebywałam w rejonach turystycznych. Bywałam w takich dziurach, ze bida aż piszczy i żadnego białego widać nie było.
Poza tym nikt nie każe się z nimi żenić. Jak na razie nie grozi nam taki zalew muzułmanów, żebyśmy mogli się bać o nasze prawa. I raczej nigdy nie bedzie groził.
Dodam jeszcze, że tam nie muszą nieść posłania Allaha
I każdy ma prawo do własnego zdania.
Ja myslę kategoriami zwykłego człowieka, nie polityka.