Na wyjeździe #28

17 września 2015 16:03 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Żadne Winiary....tylko nasz kielecki, pyszny :))

No wiem , że najlepszy , ale całego , nie napoczętego nie mogłaś sfotografować ? ino taki jakiś naruszony , nie powiem , że zębem czasu , ale czyimś zębem ( widelca ? ) napewno !
17 września 2015 16:13
WSTENGA

A nie masz w pobliżu REWE? Tam kupisz nasze, polskie w woreczku.

No niestety nie ma ale dzieki za info.
17 września 2015 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
Basia jest taki dobry że długo nie napoczęty nie postoi....nie wymagaj ode mnie zbyt wiele;)
17 września 2015 17:18 / 13 osobom podoba się ten post
To powinno być w " Pochwalijkach " , ale nie będę się w kurę zabawiała i wygrzebywała , więc chwalę tutaj : nawet nie wiecie jakie mamy ukryte talenty na forum , śp. Anna German ma swoją następczynię " u nasz " ! Dryndnęłam do jednej z koleżanek , imienia jej wymieniać nie będę ( ochrona danych forumowych ) i rozpoczęłam rozmowę od słów " Ty , Magda smutno mi , ludzki głos chciałam usłyszeć "......a koleżanka ( ochrona danych forumowych ) jak nie wyjnie mi w słuchawkę " człowieczyyyyy głos ( los )...."Ma dziewczyna talent !!!!.....ino , że Zapendowska ( ę , czy en ? ) musi z dziesięć lat nad jej głosem popracować , szybciej się nie da ! ....no mało co a pomyślałabym , że to A. G . ożyła
17 września 2015 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No jasne , że był tv był młody ! .....Andreyka młoda a tv jeszcze dwa lata od niej mlodszy ! :-):-):-)

Baśka coś taką dowcipna.Znowu się oplułam ,tak się uśmiałam.Z domu mnie wkurzyli ,to przynajmniej na wyjeździe człowiek się uśmniechnie.
17 września 2015 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ha, nareszcie ! Ja dzis tez w deszcz do miasta no, nie polazlam, tramwajem sie udalam, ale dalej to juz na piechote, 4 godzinki w miescie zaliczylam i UWAGA nic nie kupilam ! A co sie naprzymierzalam ... Wlasciwie szukam butow jesiennych, bo wzielam i zapomnialam zabrac z domu, tylko ze jakos na moje "szlachetne" rapetki nijak nie chca pasowac. W domu tez wydatki malo przewidziane, nasze "cudowne" warminskie drogi wykonczyly przednie zawieszenie w autku, cale szczescie, ze nie tylke, bo chyba bardziej by sie oplacalo nastepne auto kupic.
W dodatku moja Mlodsza dzielnie jazde trenuje, a u nas naprawde trudno dziury omijac, jeszcze wprawy nie nabrala w "miekkim" pokonywaniu dziur.
Okolice HM bardzo ladne, a w parku odkrywke jurajska obejrzeliscie?
17 września 2015 19:54 / 10 osobom podoba się ten post
Jak mi dobrze ,kiedy mojej Babci dobrze :)
Dziś dzwoniła do córki i zaś peany na mój temat , nosz kurde zawsze dzwoni kiedy jestem doma . A przeca byłam dziś w sklepie i mogła wtedy zadzwonić , nie miałabym takiej gęby ucieszonej i uśmiechu kończącego się gdzieś za uszami. Za ten trud co wkładam i za serducho. Bo z sercem trzeba do dobrych ludzi a do niedobrych się nie jeżdzi , no chyba że jak się już tam trafi to muk cyk i już nas nie ma. Nerwy sobie psuć ?? A po co? Nerwy do konserwy i na Polskie realia zostawić.
Dzionek minął bardzo fajnie, nawet nie padało wcale tylko rano coś tam pokropiło.
Wnuczka będzie w poniedziałek na obiedzie
Zapodam Kohlrabi zapiekane z parmezanem i sosem koperkowym z Creme frache ( Frech creme ojjjj )
Ziemnioka do tego ostrugam i obiad jak ta lala.
Zaraz śmigam do wanny,babcia już drzymie.
Dzień zaliczam do udanych
Alleluja i do przodu , bo jutro nowy dzień , jak co dzień zresztą
17 września 2015 21:14 / 6 osobom podoba się ten post
Na ostatniej szteli nie mialam internetu ale pdp miałam taką,że nie miałabym czasu na pisanie.Otóz moja pdp w wieku 82 lat miała przyjaciela,ktory przyjeżdżał co dziennie wieczorem a wyjeżdżał rano.Musiałam sobie kupic stopery do uszu.Zastanawiałam sie skąd u nich tyle wigoru.A co najwazniejsze, to odpadło nocne wstawanie bo tym zajmował sie własnie przyjaciel mojej pani.Jeśli życie erotyczne tak wygląda w starczym wieku tzn. że wszystko jeszcze przede mną.Corka pdp była tym oburzona i zyczyła sobie,żebym nie otwierała drzwi amantowi.Ale coż ja mogłam poradzić. Nie zważali na inne osoby, ciągle sie całowali.W dniu w ktorym pdp jechała do szpitala na ustawienie leków jej przyjaciel musiał przysięgać,że nie będzie mnie odwiedzał.A do mnie mowiła,że on jest nic nie wart.Czy miałyście takie przypadki.Jak reagować czy nie zwracać uwagi? no ale rano to ja nie smialam spojrzeć im w oczy.
17 września 2015 21:21 / 9 osobom podoba się ten post
kotka

Na ostatniej szteli nie mialam internetu ale pdp miałam taką,że nie miałabym czasu na pisanie.Otóz moja pdp w wieku 82 lat miała przyjaciela,ktory przyjeżdżał co dziennie wieczorem a wyjeżdżał rano.Musiałam sobie kupic stopery do uszu.Zastanawiałam sie skąd u nich tyle wigoru.A co najwazniejsze, to odpadło nocne wstawanie bo tym zajmował sie własnie przyjaciel mojej pani.Jeśli życie erotyczne tak wygląda w starczym wieku tzn. że wszystko jeszcze przede mną.Corka pdp była tym oburzona i zyczyła sobie,żebym nie otwierała drzwi amantowi.Ale coż ja mogłam poradzić. Nie zważali na inne osoby, ciągle sie całowali.W dniu w ktorym pdp jechała do szpitala na ustawienie leków jej przyjaciel musiał przysięgać,że nie będzie mnie odwiedzał.A do mnie mowiła,że on jest nic nie wart.Czy miałyście takie przypadki.Jak reagować czy nie zwracać uwagi? no ale rano to ja nie smialam spojrzeć im w oczy.

Ne zwracac uwagi-to ich sprawa:)Ani Twoja ,ani córki:)Nigdzie nie jest napisane ,ze jak ktoś ma 80 + to seks dla niego to historia:):)Miałam PDP 86 latek,do którego wieczorem przyjezdżała przyjaciółka 72,zamykali sie w pokoju,ok.północy wracała do siebie:):):)Co tam robili nie wiem i mnie to nie inteesowalo-cieszyłam sie ,że mam spokojny wieczór:):):)I Ty tez się ciesz:):):)
17 września 2015 21:23 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Ne zwracac uwagi-to ich sprawa:)Ani Twoja ,ani córki:)Nigdzie nie jest napisane ,ze jak ktoś ma 80 + to seks dla niego to historia:):)Miałam PDP 86 latek,do którego wieczorem przyjezdżała przyjaciółka 72,zamykali sie w pokoju,ok.północy wracała do siebie:):):)Co tam robili nie wiem i mnie to nie inteesowalo-cieszyłam sie ,że mam spokojny wieczór:):):)I Ty tez się ciesz:):):)

No tak, ale to nie był seks to była orgia.Obawialam się ze rano dwa nieboszczyki zastane w łózku.
17 września 2015 21:24 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To powinno być w " Pochwalijkach " , ale nie będę się w kurę zabawiała i wygrzebywała , więc chwalę tutaj : nawet nie wiecie jakie mamy ukryte talenty na forum , śp. Anna German ma swoją następczynię " u nasz " ! Dryndnęłam do jednej z koleżanek , imienia jej wymieniać nie będę ( ochrona danych forumowych ) i rozpoczęłam rozmowę od słów " Ty , Magda smutno mi , ludzki głos chciałam usłyszeć "......a koleżanka ( ochrona danych forumowych ) jak nie wyjnie mi w słuchawkę " człowieczyyyyy głos ( los )...."Ma dziewczyna talent !!!!.....ino , że Zapendowska ( ę , czy en ? ) musi z dziesięć lat nad jej głosem popracować , szybciej się nie da ! ....no mało co a pomyślałabym , że to A. G . ożyła :-):-):-)

To ja też chcę do niej zadzwonić. Dziś już nie wiem czy ja zwariowałam czy ten świat tutaj jest porąbany. Niby nic takiego, ą,ę, ale i tak dooopa z tyłu. Sprawdziło się u mnie powiedzenie "nie rób nikomu dobrze to nie będzie ci źle". Po tym poście się uśmiałam, dzięki.
17 września 2015 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
kotka

No tak, ale to nie był seks to była orgia.Obawialam się ze rano dwa nieboszczyki zastane w łózku.

Dopóki chcą,mogą i nie sa ubezwłasnowolnieni wolno im nawet orgie urządzać:):):)Bo niby dlaczego nie?We własnym domu????hi hi hi
17 września 2015 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
Ale najsmieszniej to było rano.Dziadek rano robił zakupy za swoja kase i to wg życzenia. Czuł sie tak swobodnie,że w badejkach przychodził do kuchni i stawiał stope na stołku zeby załozyć skarpetkę. To co ja widzialam to nie moge napisac na forum.Cenzor mógłby ze stołka spaść
17 września 2015 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
Ptaszek?  ha ha.
17 września 2015 21:46 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Dopóki chcą,mogą i nie sa ubezwłasnowolnieni wolno im nawet orgie urządzać:):):)Bo niby dlaczego nie?We własnym domu????hi hi hi

A jak sa ubezwlasnowolnieni, to seks moga uprawiac po zapytaniu o zgode?