Na wyjeździe #28

17 września 2015 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

A jak sa ubezwlasnowolnieni, to seks moga uprawiac po zapytaniu o zgode?

Nie tylko, opiekunka musi nadzorować i towarzyszyć. To chyba pod nocne dyżury podpada. 
17 września 2015 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Ale najsmieszniej to było rano.Dziadek rano robił zakupy za swoja kase i to wg życzenia. Czuł sie tak swobodnie,że w badejkach przychodził do kuchni i stawiał stope na stołku zeby załozyć skarpetkę. To co ja widzialam to nie moge napisac na forum.Cenzor mógłby ze stołka spaść:modlitwa:

Zakladam badejki, biore skarpetki i ide do kuchni, bo tam stoi stolek. Sprawdze, co bedzie widac i zaraz tu opisze.
17 września 2015 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Zakladam badejki, biore skarpetki i ide do kuchni, bo tam stoi stolek. Sprawdze, co bedzie widac i zaraz tu opisze.

Rozumiem, że PDPna będzie oceniać widoki. Oby tylko ciśnienie jej nie skończyło. 
17 września 2015 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

lepiej nie pisz.Za pózno na gromki smiech. Pdp spią.
17 września 2015 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
kotka

Ptaszek?  ha ha.:-)

Ptaszydlo.
17 września 2015 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
I co widziałeś ? pewnie to samo co ja ...
17 września 2015 21:55 / 4 osobom podoba się ten post
Jakby mu Zygmunt na imie bylo to pewnie Kotka dzwon Zygmunta by zobaczyla
17 września 2015 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
jpkisz

I co widziałeś ? pewnie to samo co ja ...:-)

Tez juz sprawdziles?
))
17 września 2015 21:57 / 7 osobom podoba się ten post
kotka

Ale najsmieszniej to było rano.Dziadek rano robił zakupy za swoja kase i to wg życzenia. Czuł sie tak swobodnie,że w badejkach przychodził do kuchni i stawiał stope na stołku zeby załozyć skarpetkę. To co ja widzialam to nie moge napisac na forum.Cenzor mógłby ze stołka spaść:modlitwa:

Koteczku - jedną PDP-ną masz już kiedyś z glowy - MNIE !......pierniczę , żeby jakaś opiekunka mnie podsłuchiwała i jeszcze wszystko na jakimś forum publicznym pisała . Czy jesli jeszcze mogą i mają takie potrzeby to jest to temat do opisywania ? Mam taką całkiem cichutką nadzieję , że córkę PDP-nej to nie Ty poinformowałaś co za bezeceństwa mamusia wyprawia ? Jakoś mi nie do śmiechu w tym temacie , bo wchodzimy do czyichś domów , naruszamy tym samym jakąś intymność , którą powinniśmy chyba trochę uszanować . Może , jeśli o te " śmieszne " sprawy idzie piszmy o sobie , pożartujmy , poświntuszmy , ale o kimś nieobecnym ? dajmy im jeszcze pozyć własnym życiem .
17 września 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Koteczku - jedną PDP-ną masz już kiedyś z glowy - MNIE !......pierniczę , żeby jakaś opiekunka mnie podsłuchiwała i jeszcze wszystko na jakimś forum publicznym pisała . Czy jesli jeszcze mogą i mają takie potrzeby to jest to temat do opisywania ? Mam taką całkiem cichutką nadzieję , że córkę PDP-nej to nie Ty poinformowałaś co za bezeceństwa mamusia wyprawia ? Jakoś mi nie do śmiechu w tym temacie , bo wchodzimy do czyichś domów , naruszamy tym samym jakąś intymność , którą powinniśmy chyba trochę uszanować . Może , jeśli o te " śmieszne " sprawy idzie piszmy o sobie , pożartujmy , poświntuszmy , ale o kimś nieobecnym ? dajmy im jeszcze pozyć własnym życiem .

Ale dzieki temu dowiedzialem sie, ze jak dozyje sedziwego wieku, to nadal bede mezczyzna.I ta wiedza krzepi.
17 września 2015 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
To była pani B w mieście M. troche szczegółów podałam dla uściślenia.
17 września 2015 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

A jak sa ubezwlasnowolnieni, to seks moga uprawiac po zapytaniu o zgode?

No własnie nie:(Nie dopuszczaja do tego w tzw.dobrej wierze opiekunowie.....
17 września 2015 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Nie tylko, opiekunka musi nadzorować i towarzyszyć. To chyba pod nocne dyżury podpada. :zawstydzony:

A jak Opiekun to tez?
To bedzie trojkat wtedy.
17 września 2015 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
A mnie dalej nurtuje pytanie do panów:
kto Wam powiedział jaki jest widok na ten taboret?
Samemu się nie liczy bo perspektywa nie ta, dlatego proszę o odpowiedź
17 września 2015 22:05
kasia63

No własnie nie:(Nie dopuszczaja do tego w tzw.dobrej wierze opiekunowie.....

ze niby co? Ze dobry seks zdrowiu szkodzi?