A jak Opiekun to tez?
To bedzie trojkat wtedy.

A jak Opiekun to tez?
To bedzie trojkat wtedy.
A mnie dalej nurtuje pytanie do panów:
kto Wam powiedział jaki jest widok na ten taboret?
Samemu się nie liczy bo perspektywa nie ta, dlatego proszę o odpowiedź :lol2:
No własnie nie:(Nie dopuszczaja do tego w tzw.dobrej wierze opiekunowie.....
To była pani B w mieście M. troche szczegółów podałam dla uściślenia.
No tak, ale to nie był seks to była orgia.Obawialam się ze rano dwa nieboszczyki zastane w łózku.
Z radością wracałam do domu z opiekuństwa. Doczekałam sie internetu mam teraz czas i spokojne dni.Chcę pisać na forum i będę pisała.Nie jestem w stanie odczytać wszystkich tematów wstecz,bo to jest niemożliwe.Chce pisać o tym co przeżyłam na ostatniej szteli.Poznałam ciekawych ludzi i ładne miejsca. Kupiłam aparat fotograficzny zauroczona miejscem gdzie pracowałam.Bo przecież to był moj pierwszy wyjazd do DE chociaż staż w opiece mam.
Teraz zbieram się, mam zaplanowane zakupy i doradcę.Muszę to wykorzystać:-):-)
No masz !!! Lubczyk kupuje namietnie i namietnie karmie nim meza od dluzszego czasy.Efekt przerasta najsmielsze oczekiwania:-) ,zeby dorownac mezowi sama zaczekam go jesc ,ale chyba zaprzestane,bo takiego tempa nie wytrzymam:-)
Cześć z rana :) Z kawą przyszłam. 17 dni na wygnaniu już zleciało. Ile przede mną, nie wiem. Niby do końca października mam tu być, ale chętnie (no może przegięłam z tym określeniem) zostałabym dłużej, bo kasa na skakanie potrzebna a zimą w Pl i tak do bani są te moje urlopy :P Tylko zmienniczka woli 2 na 2 jeździć, więc może sobie czegoś poszukam w ramach zastępstwa. Zobaczę jeszcze. Jakoś ostatnio słabo działa mi forum. Długo się ładuje... Myślałam, że to coś z moim internetem, ale wszystko inne działa elegancko? U Was też tak?
I bardzo dobrze , pisz jak najwięcej ! Nie zrozum mnie źle , bo nie chcę nikogo atakować , ale ile już w swoim zyciu widziałam , czy słyszałam to zawsze wchodzenie z butami w czyjeś życie intymne i wylekanie tego na światlo dzienne mnie drażniło . O sobie mogę pisać , z koleżankami moge sobie opowiadać , ale już pisać o tym co np. koleżanki mi opowiadają o swoim współżyciu to w życiu nie napiszę ani następnym nie opowiem , tak samo nie zdradzę nikomu powierzonych mi sekretów . Kotka , pisz , wstawiaj zdjęcia , pisz o PDP-ych ( z umiarem ) , ale jak sama nazwa wskazuje seks to sprawy intymne a intymne tzn. tylko dla nas a nie widowni . Często na te tematy żartujemy , robimy sobie jaja , ale takimi żartami chyba nikomu krzywdy nie robimy ....nawet nie wyobrażasz sobie jak ja potrafię świntuszyć ! ale byłam już w kilku domach i czy coś widziałam , czy słyszałam to zachowałam dla siebie , bo wiem co mogę ujawnić a czego nawet nie wypada . Nie obrażaj się na mnie , bo ja mam takie zdanie w tym temacie i go nie zmienię , mogę np. napisać " Magda ! lubczyk kupiłaś ? działa ? bo to są jaja o które Magda się nie pogniewa , bo też lubi się zgrywać . Dobra , kończę , nie gniewaj się :-).......chyba kiedyś ten stary kawał już gdzieś pisałam : " stary , gniewomsię ! a za cóż to się na mnie gniewosz ? jo nie mówię , że się gniewom ino mówię , że wom sie gnie ! ":-)