Sindbad

03 lipca 2016 18:10
Ja niedawno jechalam Sindbadem. O ile podróż do Niemiec była z opoźnieniem, autobus niewygodny, obsługa nie za specjalna. To spowrotem już o niebo lepiej, ale nie ma co się dziwić jak wracałam byłym Eurobusem, wielka szkoda że ich już nie ma :( O Sindbadzie coraz gorsze opinie a i znowu był wypadek z ich udziałem :(
03 lipca 2016 18:33 / 1 osobie podoba się ten post
Ja pierwszy raz jechałam do DE i właśnie z Sindbadem, bardzo niemiły kierowca a jeszcze bardziej niemiła Pani pilotka. Kilku pasażerów mówiło, że będzie pisać skargi.
03 lipca 2016 21:26
Marla2805

Ja niedawno jechalam Sindbadem. O ile podróż do Niemiec była z opoźnieniem, autobus niewygodny, obsługa nie za specjalna. To spowrotem już o niebo lepiej, ale nie ma co się dziwić jak wracałam byłym Eurobusem, wielka szkoda że ich już nie ma :( O Sindbadzie coraz gorsze opinie a i znowu był wypadek z ich udziałem :(

Są,połączyli się z Sindbadem.
03 lipca 2016 21:45
kasia63

Są,połączyli się z Sindbadem.

Wiem że są, ale oni tak na prawdę nie istnieją. Wszystko przejął Sindbad.
04 lipca 2016 07:26 / 1 osobie podoba się ten post
Marla2805

Na szczęście bez ofiar,ale to prawda coraz gorzej z nimi co chwila jakiś wypadek,już nie wiadomo czym jeździć.
Ludzie tak narzekają na busy że kierowcy nie wyspani,ale kierowcy Sindbada niby tacy wypoczęci i za każdym razem wina wypadku leży po ich stronie.
04 lipca 2016 08:38
kasiachodziez

Na szczęście bez ofiar,ale to prawda coraz gorzej z nimi co chwila jakiś wypadek,już nie wiadomo czym jeździć.
Ludzie tak narzekają na busy że kierowcy nie wyspani,ale kierowcy Sindbada niby tacy wypoczęci i za każdym razem wina wypadku leży po ich stronie.

Bo ci kierowcy niezawsze spią ,jak maja przerwę,często siedza obok prowadzacego i tak samo się wgapiaja w drogę,to co to za odpoczynek?Żaden.I te siedzenie w Sindbadzie -koszmarnie niewygodne:(Lubie Sindbada bo lubie na noc jechać ,ale wole bus mimo,że bilet droższy i ciasno ,ale z domu pod dom, no i mam swoją ulubiona busiarnie,znam kierowców,na szczęście juz zaczęli w moje  aktualne rejony do D jeździc ,więc wróciłam do nich cała hapy:)
04 lipca 2016 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
Ja niestety ostatnio podrozowalam 3 razy Sindbadem, porownywac z pociagiem DB nie mozna, ale pilot, kierowcy bardzo uprzejmni, ciasnota w srodku, to niestety sie nie zmienilo, chyba nawet autobus jadacy do Niemiec bardziej wypelniony siedzeniami niz ten na polskiej trasie.
04 lipca 2016 09:58
No właśnie przed chwilą zarezerwowałam sobie miejsce u nowego przewoźnika.Poprzedni poszedł na tzw.wydrę-zniszczył mi walizkę i kierowca a nie właściciel próbował ze mnie zrobić-krotko mówiąc-idiotkę. Ja kupię sobie nową a "oni"stracili najmniej 2 klientów.Pazerność nie popłaca.Jeśli chodzi o samolot-to Lufthansa ma w najlepszych godzinach wysokie ceny biletów.Najtańszy jest lot o 6 z groszem a przecież trzeba być najmniej 40 min przed odlotem na odprawie.Jednym słowem to oferta tylko dla zmotoryzowanych Wrocławian.Witaj busie
04 lipca 2016 20:58
Marla2805

Wiem że są, ale oni tak na prawdę nie istnieją. Wszystko przejął Sindbad.

Ale nadal sa trasy, które obsługuje Eurobus.
A to miejsce przesiadkowe w Gliwicach !!!  Tragedia, ciasno i do kitu. Eurobus miał o wiele fajniejsze miejsca przesiadkowe. Ja już dawno pisałam, że Sindbad to tragiczna firma.
21 lipca 2016 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ale nadal sa trasy, które obsługuje Eurobus.
A to miejsce przesiadkowe w Gliwicach !!!  Tragedia, ciasno i do kitu. Eurobus miał o wiele fajniejsze miejsca przesiadkowe. Ja już dawno pisałam, że Sindbad to tragiczna firma.

Wiem że są i starsznie nad tym ubolewam. Chociaż mały plusik jest taki że jadąc odemnie do granicy ale tylko i wylącznie w sobotę jadę "byłym" Eurobusem :) Albo jak raz wracałam z samego południa Niemiec i przesiadka w Monachium to też "byłym" Eurobusem i zupełnie inny komfort jak dla mnie :)  A co do Sindbada coraz bardziej jestem przekonana na nie. Jeden wielki zamęt i brak zorganizowania. A autobusy niewygoda straszna ale coż...
31 lipca 2016 15:19 / 4 osobom podoba się ten post
Jechałam teraz do DE Sindbadem i muszę powiedzieć, że zarówno kierowcy jak i pilot bardzo mili i grzeczni - aż miło!
31 lipca 2016 15:45 / 3 osobom podoba się ten post
Aja Swoją właśnie wsadziłem do Sindbada.
Marta zawsze jeździ Sindbadem.
Za półtorej ceny biletu, wykupuje sobie dwa miejsca
i zawsze jest bardzo zadowolona.
31 lipca 2016 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Tez musze pochwalic......ostatni dojazd Sindbadem wprawdzie nie wykupilam poltorej biletu ale siedzialam lezac na dwoch miejscach.........czasem sie trafia choc ja z 13 go......to ty biedaku tez masz dola.....ale minie pieronem zleci Marta przyleci,,,,,,,,
03 września 2016 10:29 / 1 osobie podoba się ten post
Busiki są dobre z pod domu do domu,ale pod warunkiem ,że się wsiada ostatnim a pierwszym się wysiada ha ha ,jednak postuluje za Sindbadem,pełna kultura.
03 września 2016 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
adamos60

Busiki są dobre z pod domu do domu,ale pod warunkiem ,że się wsiada ostatnim a pierwszym się wysiada ha ha ,jednak postuluje za Sindbadem,pełna kultura.

Ja też jestem za,komfort jazdy jest lepszy