Na wyjeździe #26

27 czerwca 2015 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
AgataW

Lekarz tez zalecil zastrzyk....jak nie pomoze plaster po 3h dostanie zastrzyk....

Agata- nic nie poradzisz,takie życie- a raczej jego koniec- jeszcze raz się trzymaj!!!!
27 czerwca 2015 20:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj plany uległy zmienie.Cały dzień był na spontana* trochę spaceru po lesie w poszukiwaniu dziwów natury.Zaliczyłam też FLOHMARKT kupiłam sobie torebkę 2 maski weneckie,2 obrazy malarki Fridy Kahlo.Musiałam kupic 2 poniewaz nie mogłam nabyc tego ktory mi sie bardzo podobał sprzedawca, zastosował stary komunistyczny trick. Albo dwa albo żaden.

W godzinach popołudniowych pobierałam nauki Jin shin Jyutsu ,ktore w opiekunkowie są bardzo przydatne.Dzisiaj akurat miał naukę nt" jak postepowac przy  zatrzymującej sie wodzie w organizmie".Jak pomoc pdp gdy ma opuchnięte nogi stosując tylko i wyłacznie jedną czynność.Proste a genialne.Sama jestem obklejona plastrami (dłonie) u mnie zastosowano akupresure.

Teraz  zainspirowana pieknym portretm na malowanym przez powyższą malarkę zapoadam sobie film "FRIDA" z Salma Hajek. Znalazłam wersje rosyjską to sobie i jezyk podszlifuje.

Miłego spokojnego wieczoru.
27 czerwca 2015 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
Potrzebuję porady, bo to prawdopodobnie bedzie dla mnie duzy problem :(
Polega on na tym,że nie chcę zmieniać tego co już ktos porzadny wypracował i osiagnał bez niczyjej pomocy.
Sprawa dotyczy pieniedzy.Do dyspozycji dla mnie i Pdp jest 100€ tygodniowo.Poprzedniczka nawet przekraczała budzet i nigdy nie było problemu.
Ale ja chyba temu nie podołam!!!
Pomijajac fakt,że mieso, wędliny kupuje sie wyłacznie u rzeznika,owoce,warzywa i jaja od gospodarza,chleb i bułki tylko z piekarni to i tak mam problem :(
Ani Pdp ani ja nie jemy słodyczy,ciast,lodów.
Podobno rodzina nie chce paragonów-ma być wydane i to na jak najlepsze produkty-nawet są w stanie sprawdzić w kuble czy nie ma czegos np.z Lidla lub Aldi
Kosmetyki mam swoje.
I na co ja to wydam!!!????
Do kieszeni zabrać?
27 czerwca 2015 20:42 / 3 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Mamusia,Lili pięknych macie tych młodzieńców:)
Mój syn skończył pierwszą klasę gimnazjum,i też jestem z niego bardzo dumna:)

No i tak ma być !.....a tak z ciekawości : dalej już się nie będzie uczył ? nie przejmuj się ta jedna - pierwsza to też ładnie jest , bo przecież mógł tylko pięć klas podstawówki ukończyć ! ....
27 czerwca 2015 20:55
Przepraszam że pytam tu(nie w temacie) - ale tu więcej ludzi
Czy Andrea odezwała się po powrocie do domu?
Pojechałą tym Bla Bla Car i nie widziałem żadnej informacji, że już jest w domu
27 czerwca 2015 21:05 / 9 osobom podoba się ten post
Benita

Jeszcze nasze dzieci.
Mój starszy kończy jutro 30 lat. Nie wiem, jak to się stało ! przecież ja taaaaka młoda, a syn mi się starzeje !
Młodszy dokładnie rok temu obronił pracę magisterską. Dziś ma spotkanie przyjaciół na weselu jednego z nich.To był bardzo dobry rok dla niego - to dla mnie podwójnie dobry.
Dzieci rosną i dojrzewają do samodzielnego życia - a dla nas satysfakcja - największa. Najważniejsze dokonanie życia.
Powtórzę za Wami: Jestem taaaka dumna. Udało się !!!

Benitko, to masz syna tak jak i ja w tym samym wieku  30 lat tyle że skończył w marcu - jest informatykiem ma swoją firmę, zatrudnia ludzi, umie naprawić samochód , płoty , dachy, okna, drzwi też u babci wstawia jestem tez duumna z niego. Córka też 28 lat niedawno skonczyła , obecnie w Anglii pracuje.
 To zdjecie mojej pociechy z tego roku.
27 czerwca 2015 21:05 / 5 osobom podoba się ten post
agama

Potrzebuję porady, bo to prawdopodobnie bedzie dla mnie duzy problem :(
Polega on na tym,że nie chcę zmieniać tego co już ktos porzadny wypracował i osiagnał bez niczyjej pomocy.
Sprawa dotyczy pieniedzy.Do dyspozycji dla mnie i Pdp jest 100€ tygodniowo.Poprzedniczka nawet przekraczała budzet i nigdy nie było problemu.
Ale ja chyba temu nie podołam!!!
Pomijajac fakt,że mieso, wędliny kupuje sie wyłacznie u rzeznika,owoce,warzywa i jaja od gospodarza,chleb i bułki tylko z piekarni to i tak mam problem :(
Ani Pdp ani ja nie jemy słodyczy,ciast,lodów.
Podobno rodzina nie chce paragonów-ma być wydane i to na jak najlepsze produkty-nawet są w stanie sprawdzić w kuble czy nie ma czegos np.z Lidla lub Aldi
Kosmetyki mam swoje.
I na co ja to wydam!!!????
Do kieszeni zabrać?

Kup Pdp dobre kosmetyki, dobre płyny do mieszkania,kwiaty na balkon,  zabierz ją do fryzjera i zapewniam Cię , że będzie za mało. Po co zmieniać jeśli jest oki, pomyśl też o poprzedniczce. O Jezusiu wszystkim tu obecnym życzę takich problemów a sobie najpierwszej i oby te słowa w g..... się nie obróciły. Amen.
27 czerwca 2015 21:10
Michalinka

Kup Pdp dobre kosmetyki, dobre płyny do mieszkania,kwiaty na balkon,  zabierz ją do fryzjera i zapewniam Cię , że będzie za mało. Po co zmieniać jeśli jest oki, pomyśl też o poprzedniczce. O Jezusiu wszystkim tu obecnym życzę takich problemów a sobie najpierwszej i oby te słowa w g..... się nie obróciły. Amen.

Kosmetyki dla Pdp kolezanka zakupiła.Fryzjera załatwiaja dzieci.Srodki czyszczace tez sa-dobre i nadmiarze.Nawet kwiaty kupiła
27 czerwca 2015 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Przepraszam że pytam tu(nie w temacie) - ale tu więcej ludzi
Czy Andrea odezwała się po powrocie do domu?
Pojechałą tym Bla Bla Car i nie widziałem żadnej informacji, że już jest w domu

Tez sie zaczynam martwic troszke. Ja rozumiem, ze w domu jest i czasu na forum nie ma, ale moglaby chociaz napisac, ze dojechala. Tym bardziej, ze uzbrojona tylko w widelec jechala...
27 czerwca 2015 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Kosmetyki dla Pdp kolezanka zakupiła.Fryzjera załatwiaja dzieci.Srodki czyszczace tez sa-dobre i nadmiarze.Nawet kwiaty kupiła:-)

Agama, wyglada na to, ze musisz sie poswiecic i w luksusach zycPrzeciez nie bedziesz komus miejsca psuc, bo Ci ciezko setke na tydzien wydac....
27 czerwca 2015 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Tez sie zaczynam martwic troszke. Ja rozumiem, ze w domu jest i czasu na forum nie ma, ale moglaby chociaz napisac, ze dojechala. Tym bardziej, ze uzbrojona tylko w widelec jechala...

No krzywdy chyba kierowcy nie zrobiła
27 czerwca 2015 21:20 / 4 osobom podoba się ten post
moncherie

Agama, wyglada na to, ze musisz sie poswiecic i w luksusach zyc:-)Przeciez nie bedziesz komus miejsca psuc, bo Ci ciezko setke na tydzien wydac....

W porównaniu do wydawania 150€-w porywach do 170€ na trzy osoby miesięcznie(!) to faktycznie luksus:)
A co mi tam! Raz się poswiece
27 czerwca 2015 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Eeee tam, bidula jechał z widelcem w oku !!!
27 czerwca 2015 21:33 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

Nie  zrobiła i on jej też nie:)Dojechała szczęśliwie-rozmawiałam z Andreą wczoraj :)
27 czerwca 2015 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie  zrobiła i on jej też nie:)Dojechała szczęśliwie-rozmawiałam z Andreą wczoraj :)

Nawet nie próbował jej " skrzywdzić " ?.....musi jakiś impotent , czy co ?! ;-)