Lekarz tez zalecil zastrzyk....jak nie pomoze plaster po 3h dostanie zastrzyk....
Lekarz tez zalecil zastrzyk....jak nie pomoze plaster po 3h dostanie zastrzyk....
Mamusia,Lili pięknych macie tych młodzieńców:)
Mój syn skończył pierwszą klasę gimnazjum,i też jestem z niego bardzo dumna:)
Jeszcze nasze dzieci.
Mój starszy kończy jutro 30 lat. Nie wiem, jak to się stało ! przecież ja taaaaka młoda, a syn mi się starzeje !
Młodszy dokładnie rok temu obronił pracę magisterską. Dziś ma spotkanie przyjaciół na weselu jednego z nich.To był bardzo dobry rok dla niego - to dla mnie podwójnie dobry.
Dzieci rosną i dojrzewają do samodzielnego życia - a dla nas satysfakcja - największa. Najważniejsze dokonanie życia.
Powtórzę za Wami: Jestem taaaka dumna. Udało się !!!
Potrzebuję porady, bo to prawdopodobnie bedzie dla mnie duzy problem :(
Polega on na tym,że nie chcę zmieniać tego co już ktos porzadny wypracował i osiagnał bez niczyjej pomocy.
Sprawa dotyczy pieniedzy.Do dyspozycji dla mnie i Pdp jest 100€ tygodniowo.Poprzedniczka nawet przekraczała budzet i nigdy nie było problemu.
Ale ja chyba temu nie podołam!!!
Pomijajac fakt,że mieso, wędliny kupuje sie wyłacznie u rzeznika,owoce,warzywa i jaja od gospodarza,chleb i bułki tylko z piekarni to i tak mam problem :(
Ani Pdp ani ja nie jemy słodyczy,ciast,lodów.
Podobno rodzina nie chce paragonów-ma być wydane i to na jak najlepsze produkty-nawet są w stanie sprawdzić w kuble czy nie ma czegos np.z Lidla lub Aldi
Kosmetyki mam swoje.
I na co ja to wydam!!!????
Do kieszeni zabrać?
Kup Pdp dobre kosmetyki, dobre płyny do mieszkania,kwiaty na balkon, zabierz ją do fryzjera i zapewniam Cię , że będzie za mało. Po co zmieniać jeśli jest oki, pomyśl też o poprzedniczce. O Jezusiu wszystkim tu obecnym życzę takich problemów a sobie najpierwszej i oby te słowa w g..... się nie obróciły. Amen.
Przepraszam że pytam tu(nie w temacie) - ale tu więcej ludzi
Czy Andrea odezwała się po powrocie do domu?
Pojechałą tym Bla Bla Car i nie widziałem żadnej informacji, że już jest w domu
Kosmetyki dla Pdp kolezanka zakupiła.Fryzjera załatwiaja dzieci.Srodki czyszczace tez sa-dobre i nadmiarze.Nawet kwiaty kupiła:-)
Tez sie zaczynam martwic troszke. Ja rozumiem, ze w domu jest i czasu na forum nie ma, ale moglaby chociaz napisac, ze dojechala. Tym bardziej, ze uzbrojona tylko w widelec jechala...
Agama, wyglada na to, ze musisz sie poswiecic i w luksusach zyc:-)Przeciez nie bedziesz komus miejsca psuc, bo Ci ciezko setke na tydzien wydac....
No krzywdy chyba kierowcy nie zrobiła
No krzywdy chyba kierowcy nie zrobiła
Nie zrobiła i on jej też nie:)Dojechała szczęśliwie-rozmawiałam z Andreą wczoraj :)