Aha, no szkoda. Czekam na forum na jakąs płomienną love story.....
Aha, no szkoda. Czekam na forum na jakąs płomienną love story.....
Manuelko,poprzednia opiekunka powiedziała rodzinie,że już kończy karierę opiekunki,bo ma emeryturę a wyjazdy ją wykańczają. Tak więc nie mam zastępstwa jaby coś.:)
Mój paluszek już jest fit,choć paznokieć jakby oderwany od rzeczywistości,coś jakby żył własnym życiem,nie czuję że go mam. Ciesze się jednak bo i tak go nie lubiłam,nowy pewnie będzie ładniejszy :))
Synek nawet twarzowy no i kawaler jeszcze,ale nie w moim typie,taki lekko zbyt delikatny,jakby kobiecy,choć ma około 2 m wzrostu.Nic nie zaskoczy :))))))))
Manuelko,poprzednia opiekunka powiedziała rodzinie,że już kończy karierę opiekunki,bo ma emeryturę a wyjazdy ją wykańczają. Tak więc nie mam zastępstwa jaby coś.:)
Nasza rozmowa z Dziadkiem przy śniadaniu :-):
- W Niemczech najpierw była SA, a później SS
- My dużo uczyliśmy się o Gestapo, ale nie tylko, była jeszcze Abwehra, taka gałąź Wehrmachtu
- Abwehra? A co to jest?
- To od słowa Abwehr, to był taki wywiad wojskowy
- Nie było czegoś takiego, nie słyszałem
- Jak to nie było? Nawet film oglądałam. Był taki polski żołnierz, który nazywał się Hans Kloss :-) i on pracował w
Abwehrze
- Tak?
- Tak i Niemcy prawie do końca wojny się nie zorientowali, a on wszystko przekazywał, wszystkie tajemnice.
- I nie złapali go?
- Nie, tak był dobrze wyszkolony :-)
Chyba masz dobry humor od rana.
Ten Dziadek, to bardzo sympatyczna istotka :-). Zupełnie inaczej się pracuje niż na poprzednim miejscu. Budzę się bez stresu, dobrze zasypiam. Mam dużo więcej wolnego.
To zabieraj sie teraz za ogon...