Zleci jakoś. Ja też tu gdzie jestem prawdopodobnie będę 3 mce, może wytrzymam:)
Zleci jakoś. Ja też tu gdzie jestem prawdopodobnie będę 3 mce, może wytrzymam:)
Zleci. Zawsze w końcu jakoś zlatuje.
Podróż miałam taką, że pod koniec już myślałam, że nie dowiozę zawartości żołądka na miejsce. Na szczęście dowiozłam ;)
Jestem padnięta :)
To nie jest moja agencja pisałam ze podzwoniłam po roznych ( z nudow) chcialam zrobic rekonesans.Po co te Twoje złośliwości? Pytałas to odpowiedziałam.Nie wymieniam nazw firm bo nie widze powodu.Na temat znajomości i posługiwania sie jezykiem niemieckim tez nic nie pisałam.Nie warto pisać, bo tylko mozna sie na złosliwosci narazić.A po co? Jak Twoja pdp dała Ci popalic dzisiaj to może juz więcej nie pisz. A dla kraju ja juz zrobiłam dużo wychowałam dzieci ktore pracują w kraju i ja też swoje odpracowałam a państwo polskie wypłaca mi emeryturę.Wszystkiego w odróżnieniu od Ciebie nie potrafię ale to co robie robie dobrze. Pozdrawiam Cie Mery spokojnej nocy życzę.
Byłam dziś na zakupach z przyjaciółką rodziny- Polką ,musiałam zrobić większe zakupy bo synek zapowiedział się na święta. Nawet podał prpozycję obiadu... Ugotuję,a co mi tam...tym bardziej,że dostałam przykaz kupienia luksusowych produktów . Kupiłam,a co...wyszło za to 147 €,dwa pełne wózki w Aldi i Kauflandzie. Nawet dwa rodzaje ciasta upiekę, niech będzie namiastka polskich świąt.
Po świetach mamy jechac na wycieczkę do Koln,bardzo się cieszę bo chcę zobaczyć tę słynną Katedrę,może zachaczymy jeszcze o inne zabytki.
Powiem wam,że dobrze jest mieć nadzieję na dobrą sztelę bo kiedyś ta nadzieja się spełni,a ja taką pesymistką zawsze byłam...
A ja w odróznieniu do Ciebie taka stara jeszcze nie jestem więc logiczne, że nie mogę mieć jeszcze emerytury? :)
I nie wiadomo czy będziesz miała:):):)
Byłam dziś na zakupach z przyjaciółką rodziny- Polką ,musiałam zrobić większe zakupy bo synek zapowiedział się na święta. Nawet podał prpozycję obiadu... Ugotuję,a co mi tam...tym bardziej,że dostałam przykaz kupienia luksusowych produktów . Kupiłam,a co...wyszło za to 147 €,dwa pełne wózki w Aldi i Kauflandzie. Nawet dwa rodzaje ciasta upiekę, niech będzie namiastka polskich świąt.
Po świetach mamy jechac na wycieczkę do Koln,bardzo się cieszę bo chcę zobaczyć tę słynną Katedrę,może zachaczymy jeszcze o inne zabytki.
Powiem wam,że dobrze jest mieć nadzieję na dobrą sztelę bo kiedyś ta nadzieja się spełni,a ja taką pesymistką zawsze byłam...
Zleci. Zawsze w końcu jakoś zlatuje.
Podróż miałam taką, że pod koniec już myślałam, że nie dowiozę zawartości żołądka na miejsce. Na szczęście dowiozłam ;)
Jestem padnięta :)
Pisałam Ci,że trafisz na swoją? i trafiłaś. Podam Ci przepis na ciasto b.fajne i musi sie udac.Malo pracy wymaga a jest smaczne bardzo i inne jak wszystkie ciasta nie tylko swiateczne:):)
Pisałam Ci,że trafisz na swoją? i trafiłaś. Podam Ci przepis na ciasto b.fajne i musi sie udac.Malo pracy wymaga a jest smaczne bardzo i inne jak wszystkie ciasta nie tylko swiateczne:):)
Dawaj w przepisach - skorzysta nie tylko Ivanilka - ja też chętna.