Spokojnie Kasiu .....Ja wszystkie wpisy czytam i wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne ......
Spokojnie Kasiu .....Ja wszystkie wpisy czytam i wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne ......
Basia - mnie sie wydaje,że nie nam rozwiązywać sprawę Leny komu ona daje pieniądze,bo to jej pieniądze jej dzieci i nie o to w jej wpisie chodziło.Lena skarżyła się na syna pdp,ktory lekcewazy sobie bezwzględny obowiązek dostarczania pieniedzy na czas.Przeciez napisała,że dostaje kase na zakupy ale z poslizgiem i tu trzeba jej poradzić jak ma postapić.Lena - może warto zaproponowac (skoro nie ma czasu na tygodniowki) zeby przekazywał nalezne Ci pieniądze na zakupy raz w miesiącu.Chyba nie zemdleje od tak zawrotnej kwoty,która musi z portfela wyjąć.To jest normalny "dupek".Ze też trafił na Ciebie a nie na mnie:):):):)
Lena. Mam do ciebie jedno pytanie. Pisałaś kiedyś, że wróciłaś na to miejsce, bo syn PDP-nej bardzo o to prosił. Ale skoro wiedziałaś jak tam jest ciężko i ile kasy, to po co się zgodziłaś tam wrócić i to na tak długo?
Znam to miejsce bardzo dobrze, była to moja najlepsza stella , jaką do tej tej pory miałam i pisałam tu o niej.Zmieniłam stellę tylko dlatego, że zmieniłam agencję. . Wiem, że po mnie , a przed tobą było kilka kobiet. Ale aż mi się w głowie nie m ieści, że takie dobre miejsce, tak się zepsuło...
Wisienko sytuacja miała się zmienić a to był warunek ze wrócę .Ty jak byłaś to babcia zarządzała pieniędzmi Ale odkąd kontrole przejął syn ,niestety juz tak nie jest wręcz coraz gorzej .Wisienka jak chcesz to napisze do ciebie na prv
Jesli masz ochotę , napisz oczywiscie. Tylko tak mi szkoda Babci i, że kilka nieodpowiedzialnych kobiet zepsuło tak fajną stellę. A ty trzymaj się i nie wracaj tam już, nawet gdybys miała zmienić agencję. Głowa do góry i walcz o siebie
Mnie tez nie nabierają a jezyk to mam średni,ale mam koleżanki które w najrózniejszych polskich agencjach pracują i dokładnie wiem jak to wygląda. Idą do firmy ktora im wiele obiecuje a póżniej płacz i zgrzytanie zębów bo siedzą na pupie w Polsce i czekają na ofertę? :)))
Zawsze możesz się wykazać mądrzejszymi od innych wypowiedziami
Niewiele masz postów a zarzucasz innym że piszą bzdury
posty Arabrab są przede wszystkim dowcipne .Mądre - owszem ale nie przemądrzale
a twoja wypowiedz taka właśnie jest
Ja nie mogłam jechac bo jak narazie mam dobrą sztele.Odstąpiłam ta prace znajomej i ma juz umowę przesłaną a wyjezdza we wtorek. Więc są agencje i agencje.Nie wszyscy kłamia i nie wszyscy pokazują ile mogą zaplacić za naszą pracę.To tak mniej więcej jak na forum:):)
Ja akurat w swoim poscie nie odniosłam sie do tygodniowki MERYLU :), ja pewnie nie przezylabym za te pieniadze i dokupilabym co nie co za swoje(dla siebie). Co do zarobkow, tez nic nie napisze bo, pracuje od lat w jednej firmie, zarabiam godnie. PR i inne znam tylko ze slyszenia lub z naszego forum
Sledząc mode, zauważylam ze futra to juz przezytek, ale widac ze dla niektorych prowincjuszek, nawet wylniały lis, to atrybut luksusu
Niewielki fragment umowy jaka podpisuje rodzina. Zycze wszystkim opiekunkom aby miały taki zapis.
Chyba nie chcesz mi dać do zrozumienia że Twoja agencja wszystkim płaci więcej? I potrzebuje tłumy opiekunek nawet ze słabszym językiem? Nie wszyscy mają bdb niemiecki a niektórzy dopiero zaczynają karierę opiekunkową. Co nie znaczy, że trzeba się nad nimi znęcać czy dogryzać? A są też agencje, które nie płacą wcale? Można poczytać w opiniach.
Nie wiem do jakich firm uderzasz i mało mnie to nie interesuje? Ty i tak wiesz wszystko najlepiej. Przemawiasz tak jak byś była pępkiem świata? Być może w twojej lokalnej społeczności tak jest i ci to pozostało względem innych? To może postaraj się i kandyduj. Może coś dla naszego kraju zrobisz? Przecież potrafisz wszystko :))
Jestem w Niemczech. Trzy miechy przede mną.
Zleci jakoś. Ja też tu gdzie jestem prawdopodobnie będę 3 mce, może wytrzymam:)
Widac po dowcipachy,że wytrzymasz te 3 miechy:):):)
Zgadza się Marta , bardzo mało mam postów jak na mój staz tutaj , a jestem tutaj chyba ponad 3 lata na tym forum . ćzytam to forum codziennie i powiem ze jest to skarbnica wiedzy , wiele się tutaj dowiedziałam i nauczyłam. Sa tutaj baardzo mądre osoby , które doradzą, pomogą, ale są tez takie które potrafia podpuszczac namącic i maja z tego satysfakcje. Ale ja to mówie , ze różne owce Pan Bóg stworzył i takie i siakie. Wiele się tutaj działo, ilez kłótni,zwad, ubliżania , ponizania, przepychanek i tak sobie tylko czytam i czytam i nic nie pisze. :)))