Jak Ci się siku będzie chciało to możesz na " dworcu " , ale to są koszta ! 1 ojro z wodą spływa ! :-)))))))
Jak Ci się siku będzie chciało to możesz na " dworcu " , ale to są koszta ! 1 ojro z wodą spływa ! :-)))))))
Zgadza się Marta , bardzo mało mam postów jak na mój staz tutaj , a jestem tutaj chyba ponad 3 lata na tym forum . ćzytam to forum codziennie i powiem ze jest to skarbnica wiedzy , wiele się tutaj dowiedziałam i nauczyłam. Sa tutaj baardzo mądre osoby , które doradzą, pomogą, ale są tez takie które potrafia podpuszczac namącic i maja z tego satysfakcje. Ale ja to mówie , ze różne owce Pan Bóg stworzył i takie i siakie. Wiele się tutaj działo, ilez kłótni,zwad, ubliżania , ponizania, przepychanek i tak sobie tylko czytam i czytam i nic nie pisze. :)))
Hahahah no patrz,nie pomyślałam,że każa za sikanie płacić. mam nadzieję ,że WC mi postawi rodzina.:)))
Giunta, na czas podróży polecam imbir kandyzowany. Ja zawsze mam chorobę lokomocyjną - przetestowałam wszelkie dostępne medykamenty - wypróbowałam też imbir kandyzowany - jest bezkonkurencyjny. Trzy razy już moja podróż przebiegła bez ekscesów. Dodatkowy bonus - jest pyszny !
Przypominam zapominalskim,ze z dziś na jutro ZMIANA CZASU NA LETNI:)Przestawiamy zegarki z 2.00 na 3.00!!!!Żeby Was PDP nie budzili:):):)
Ciekawostka taka-mam dwa telefony na jednym musze sama przestawić a drugi przestawia się automatycznie:)
Babcia w stresie ,że za krótko będziemy spały:):):)Od 19ej jak nigdy w piżamce:)
Przypominam zapominalskim,ze z dziś na jutro ZMIANA CZASU NA LETNI:)Przestawiamy zegarki z 2.00 na 3.00!!!!Żeby Was PDP nie budzili:):):)
Ciekawostka taka-mam dwa telefony na jednym musze sama przestawić a drugi przestawia się automatycznie:)
Babcia w stresie ,że za krótko będziemy spały:):):)Od 19ej jak nigdy w piżamce:)
Kaśka, nie wkurzaj mnie :P tym zegarkiem cholernym,.... czarno widzę swoje ostatnie 4 dni :P
Kobitki cieszcie sie ,zawsze to godzina krócej na wygnaniu ;)
Kobitki cieszcie sie ,zawsze to godzina krócej na wygnaniu ;)