i kartofffluuufffff:wymiotuje: dodatki bez znaczenia:yeah:
i kartofffluuufffff:wymiotuje: dodatki bez znaczenia:yeah:
U mnie od jutra przez trzy dni grill.
Śniadanie - grill,
Obiad - grill,
Kolacja - grill.
Jadę sobie na trzy dni na ryby - sam.
Karczek, żeberka, szaszłyki i skrzydełka już zamarnowane,
dodatkowo kiełbasa i młode ziemniaczki a do nich masło czosnkowe
no i pięcio litrowy słój ogórków małosolnych - zrobiony wczoraj.
Z głodu chyba nie umrę - a nawet się zastanawiam czy jadę na ryby - czy na wyżerkę?
Żeby mi to wszystko na żołądek nie zaszkodziło, to 0,5l żubrówki też zabezpieczyłem.
Weź sobie tego grilla i te żubrówkę ale zostaw na litoś ten słój z ogórkami !!!!
Mam prosbe , prosze o rade , jakie danie zrobic z kapusty wloskiej ?? wlasnie zakupiono mi takowa , a nie wiem jak Niemcy lubia ?? (golabki odpadaja )
Mam prosbe , prosze o rade , jakie danie zrobic z kapusty wloskiej ?? wlasnie zakupiono mi takowa , a nie wiem jak Niemcy lubia ?? (golabki odpadaja )
Ogórki takie ostre, z chrzanem takim prawdziwym - kopanym a nie jakimś tam w ciartkach wywietrzałym kupowanym.
No gdzie ja mógłbym zostawić te ogórki
:blee: sknerus
Ogórki takie ostre, z chrzanem takim prawdziwym - kopanym a nie jakimś tam w ciartkach wywietrzałym kupowanym.
No gdzie ja mógłbym zostawić te ogórki
jedyne co mi przychodzi na mysl to oprócz gołąbków mona dobrą zupe z takiej kapusty i najlepiej smkuje taka ,albo gotowana w większych kawałkach i polana masełkiem z bułką troche przypieczoną i to sie da zjesc jest pyszne innych wariacji nie lubię :gotowanie:
Z kapusty włoskiej dobra jest teżcoś w rodzaju zupy,tylko troche gęściejsza,z dodatkiem paru ziemniaków,papryki,pomidora,mo,zna doda,c wcześniej podsmażone mięso mielone,razem wszystko poddusić ,przyprawić i mamy danie jednogarnkowe,typu chłopski garnek :yeah:
Nie rozumiem? w jakim sensie?
Co Ci moje ogórki zawiniły?
Jak mi jeszcze 5 dziewczyn napisze, że też nie lubi!
- to i tak wezme i zjem wszystkie:)