Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #4

21 czerwca 2015 12:29 / 8 osobom podoba się ten post

To jest moj dzisiejszy obiad.Korzystam z okazji,że jestem sama - więc bez gotowania.
22 czerwca 2015 05:56 / 2 osobom podoba się ten post
Kolrolabi z mieskiem mielonym w smietanie,no i ziemniaczki do tego dla pdp ja jem bez ziemniakow to danie,budyn mieszany z galaretka sok jabłkowy do picia
22 czerwca 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Kapuśniak. Pdp sobie zażyczył bo raz mu zrobiłam i mu posmakował.
22 czerwca 2015 09:44 / 3 osobom podoba się ten post
Wczoraj była młoda kapustka więc dzisiaj trochę egzotyki - kurczak curry w sosie z masła orzechowego z mleczkiem kokosowym. Pyyychotka :)
22 czerwca 2015 10:17 / 2 osobom podoba się ten post
Szpinak z dużą ilością czosnku,jajka, ziemniaki.
22 czerwca 2015 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
wercia

Wczoraj była młoda kapustka więc dzisiaj trochę egzotyki - kurczak curry w sosie z masła orzechowego z mleczkiem kokosowym. Pyyychotka :)

Poprosze  poczta gołebia troszke
28 czerwca 2015 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
No ładnie .!Od tygodnia nikt nic nie gotuje.Ja tam byłam na Sommerfescie to obiad zaliczyłam,stek + kartofelsalat.Proszę chwalimy się co kto gotował.
28 czerwca 2015 14:32 / 2 osobom podoba się ten post
a co ja mogę dobrego wymyśleć za 50 euro tyg ...........same proste rzeczy
28 czerwca 2015 15:05 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

No ładnie .!Od tygodnia nikt nic nie gotuje.Ja tam byłam na Sommerfescie to obiad zaliczyłam,stek + kartofelsalat.Proszę chwalimy się co kto gotował.

U mnie dzisiaj była karkówka pieczona. I prażuchy. Sos pieczeniowy. I gotowany groszek na specjalne życzenie :D
28 czerwca 2015 15:11 / 2 osobom podoba się ten post
ja nie gotuję ---- bo moja babcia nie ma zębów--- wszystko co ugotuję --- rozdrabniam ! nieważne - co by to było ___smakuje na g...o , po zmieleniu
28 czerwca 2015 15:20
lolowa

ja nie gotuję ---- bo moja babcia nie ma zębów--- wszystko co ugotuję --- rozdrabniam ! nieważne - co by to było ___smakuje na g...o , po zmieleniu

No pyszności... Jak wchodzi tak wychodzi...
28 czerwca 2015 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dzisiaj mialam kotleciki z mielonego mieska z pieczarkami i cebulka,ziemniaczki i sos pieczarkowo-smietanowy
28 czerwca 2015 16:30
Teressad wyslalam wiadomosc na priw
28 czerwca 2015 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Chwalę się :  dla PDP Pizza Margherita, dla mnie Pizza Spinaci  
28 czerwca 2015 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
oj to mialam chyba najlepszy na dzis bo rosołek z kurczak na wloszczyznie z makaronem taki nasz!(nie z paczki) ryż ,pieczone udka ,marcheweczke i kalfiorek z masłem i bułką .alem sie najedlim !!!!! dziadek na kolacje nawet kazal zostawic do odgrzania