Chcialam kochana ci wyslac zdjecie z okolic tu.ale chyba znowu potrzebuje lekcji
Chcialam kochana ci wyslac zdjecie z okolic tu.ale chyba znowu potrzebuje lekcji
Julus,najpierw poczytaj sobie forum, rozne watki sa, trzeba w temacie mniej wiecej pisac(no mnie to przychodzi z trudem:-) ) Watek,zeby foty wstawiac nosi tytul - fotografie,ktore rzucaja nas na kolana czy jakos tak. Ale---uwaga! Ja nie umiem tutaj wstawic zdjecia :-) Bedzie musial ktos inny podpowiedziec ,ale na pewno ktos sie znajdzie;)
mysza, pozwol , ze udziele rady Twojej przyjaciolce, ja cymbal do wstawiania zdjec na Opiekunkowie:) Julka, wejdz na- fotos.pl i to jest bardzo latwe. Uwazaj tylko aby skopiowac link na forum!!! wow ale madra jestem:-) nie wiem jakim cudem, ale daje sie tu wstawic tym sposobem zdjecia, czasem z odwrocona grafika:lol3: Barabasia.....:-)
mysza, pozwol , ze udziele rady Twojej przyjaciolce, ja cymbal do wstawiania zdjec na Opiekunkowie:) Julka, wejdz na- fotos.pl i to jest bardzo latwe. Uwazaj tylko aby skopiowac link na forum!!! wow ale madra jestem:-) nie wiem jakim cudem, ale daje sie tu wstawic tym sposobem zdjecia, czasem z odwrocona grafika:lol3: Barabasia.....:-)
Nie jeżdzę po De autem , po Polsce też nie . Bo nie mam prawa jazdy oczywiście :-)
Haha dobre rozwiązanie! Agencje i tak na prawo jazdy nie patrzą. bo to odpowiedzialność cudze autko prowadzić hihi :D A aldi i tak blisko będzie zawsze ;)
Haha dobre rozwiązanie! Agencje i tak na prawo jazdy nie patrzą. bo to odpowiedzialność cudze autko prowadzić hihi :D A aldi i tak blisko będzie zawsze ;)
...." to niech sobie koleżanek szuka w swoim wieku ...." - O ! dobrze powiedziane ! ...Pewnie , że tak , po jaką cholerę jeździć do takich , które chcą towarzyszek zabaw ? nie lepiej to jeździć tylko do leżących ? podźwigać trochę , tak dla sportu , dla wyrobienia mięśni .Pozmieniać pampersy , nauczyć się je prawidłowo zakładać a nuż nam się przyda , bo jak będziemy w wieku " poprodukcyjnym " to przecież będziemy kiedyś babciami i nauka nie pójdzie w las .
Się rozmarzyłam ! .....za pół godziny mam zejść na dół i odprowadzić moją Panią na kawę do sąsiadki ....nie ma bata ! zejdę i powiem , żeby zapomniała o wychodnych ! Lepiej niech siedzi w chacie , pampersa założę a nie sama do kibelka lata . Kurde , bo jeszcze z wprawy wyjdę - trza się otrzasnąć trochę ....opiekunka jestem a nie dama do towarzystwa :lol3:
Możesz sobie kpić, ale ja mam 26 lat i z babcią kolegowała się nie będę :p ona też pogaduszek z gówniarą nie lubi. jak ktoś ma problem, żeby zakupy w rękach przynieść, to może już za stary jest do tej pracy... Albo nie ma wiedzy jak pdp przekręcić i pampersa zmienić bez szarpania się, ale to wtedy narzekać może tylko na siebie.!
Ależ dajcie spokój kobitki! Prawo jazdy jest ważne przede wszystkim dla naszej wygody, nawet jak agencja nie wymaga. Jeśli jeszcze są gotowi za to zapłacić więcej, to dobra nasza. Tylko żeby to też mieć na piśmie, że w obowiązkach jest jeżdzenie cudzym samochodem, na wypadek jakiejś stłuczki albo jakby coś się zepsuło. A po niemieckich drogach jeżdzić to sama przyjemność, więc nie ma co narzekać :)