ja mam 85 C .........
ja mam 85 C .........
Lena, ale czy na pewno? Miseczka z 85 C leży na mnie jak ulał, ale 85 to ja pod biustem nie mam, tylko 70. Zmierz się pod biustem, tak z ciekawości, bo wydaje mi się, że masz mniej niż 85 pod biustem i powinnaś nosić większą miseczkę.
A Orim sie jakoś w dyskusję nie włącza;)
ostatnio przed wyjazdem kupiłam i leży jak ulał .Mam taki sklepik z Polskimi biustonoszami i tylko w nim kupuje .Teraz się nie zmierzę bo moja babcia nie ma centymetra ,ale faktycznie dawno się nie mierzyłam .......
W ciągu dnia też wolę w biustonoszu, bez jest może wygodniej, ale tak jak piszecie wizja biustu do pępka nie jest zbyt pociągająca. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie spać w biustonoszu, Lena Tobie tak wygodnie jest?. A co z kreacjami pod którymi stanik po prostu źle wygląda? Ja wtedy nie wkładam, bo są jednak ubrania do których on nie pasuje.
Wiecie co,byłam dziś na tej kolacji u sąsiadów,przyszła też Polka mieszkająca tu długo i szok przeżyłam,bo myślałam że babka jest około 40-tki,a ona ma 53 lata! Zero zmarszczek,szyja jak u 30-latki,szczupła i nawet jak się uśmiechała to pod oczami nie miała zadnych zmarszczek. Pytałam jej czego uzywa,a ona mi powiedziała że męża hahahahahahaahhaha
A ten mąż z 155 cm, wzrostu,ona o co najmniej głowę wyższa od niego hahahahaahah
Ha, moja krew ta zona. -))
Juz tu raz byla mowa o zaletach malego-tzn. nizszego wzrostem- faceta :-))
Wiecie co,byłam dziś na tej kolacji u sąsiadów,przyszła też Polka mieszkająca tu długo i szok przeżyłam,bo myślałam że babka jest około 40-tki,a ona ma 53 lata! Zero zmarszczek,szyja jak u 30-latki,szczupła i nawet jak się uśmiechała to pod oczami nie miała zadnych zmarszczek. Pytałam jej czego uzywa,a ona mi powiedziała że męża hahahahahahaahhaha
A ten mąż z 155 cm, wzrostu,ona o co najmniej głowę wyższa od niego hahahahaahah
Na mnie też dobrze leżały takie 85 c, ale szybko się rozciągały i nie trzymały właściwie biustu, odkąd chodzę w większej miseczce różnica jest ogromna, zwykłe staniki po parę lat mogę mieć i nie niszczą się, są ciasne, jak przy zakupie.
niech nam tego męża wypożyczy ............hihihih .Mojej babci córka ma 72 lata a ja myślałam że nie ma 50 Nie wiem jak One to robią .............
niech nam tego męża wypożyczy ............hihihih .Mojej babci córka ma 72 lata a ja myślałam że nie ma 50 Nie wiem jak One to robią .............
Ty wiesz,że ja specjalnie pożegałam się z nią ,żeby z bliska się przyjrzeć jej twarzy? Prawidziwa cera,bez żadnych pudrów,poprostu doskonala. Ta babka jest z pochodzenia ślązaczką i jak mówi po polsku to z dialektem śląskim,może to na Śląsku takie dobre powietrze :))