Nasz wygląd na co dzień

25 kwietnia 2015 19:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dziewczyny najważniejsze że mamy czym oddychać i na czym siedzieć .................Lepiej mieć więcej jak nie mieć wcale .......ja wychodzę z takiego założenia
25 kwietnia 2015 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

ja mam 85 C .........

Lena, ale czy na pewno? Miseczka z 85 C leży na mnie jak ulał, ale 85 to ja pod biustem nie mam, tylko 70. Zmierz się pod biustem, tak z ciekawości, bo wydaje mi się, że masz mniej niż 85 pod biustem i powinnaś nosić większą miseczkę.
25 kwietnia 2015 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
A Orim sie jakoś w dyskusję nie włącza;)
25 kwietnia 2015 19:50
agrafka

Lena, ale czy na pewno? Miseczka z 85 C leży na mnie jak ulał, ale 85 to ja pod biustem nie mam, tylko 70. Zmierz się pod biustem, tak z ciekawości, bo wydaje mi się, że masz mniej niż 85 pod biustem i powinnaś nosić większą miseczkę.

ostatnio przed wyjazdem kupiłam i leży jak ulał .Mam taki sklepik z Polskimi biustonoszami i tylko w nim kupuje .Teraz się nie zmierzę bo moja babcia nie ma centymetra ,ale  faktycznie dawno się nie mierzyłam .......
25 kwietnia 2015 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

A Orim sie jakoś w dyskusję nie włącza;)

nie chce nas powalić  na kolana jak będzie pisał o swoim biuście .......
25 kwietnia 2015 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

ostatnio przed wyjazdem kupiłam i leży jak ulał .Mam taki sklepik z Polskimi biustonoszami i tylko w nim kupuje .Teraz się nie zmierzę bo moja babcia nie ma centymetra ,ale  faktycznie dawno się nie mierzyłam .......

Na mnie też dobrze leżały takie 85 c, ale szybko się rozciągały i nie trzymały właściwie biustu, odkąd chodzę w większej miseczce różnica jest ogromna, zwykłe staniki po parę lat mogę mieć i nie niszczą się, są ciasne, jak przy zakupie.
25 kwietnia 2015 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
agrafka

W ciągu dnia też wolę w biustonoszu, bez jest może wygodniej, ale tak jak piszecie wizja biustu do pępka nie jest zbyt pociągająca. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie spać w biustonoszu, Lena Tobie  tak wygodnie jest?.  A co z kreacjami pod którymi stanik po prostu źle wygląda? Ja wtedy nie wkładam, bo są jednak ubrania do których on nie pasuje.

Ja sama kiedys sypialam w biustonoszu, ale pozniej mi sie odwidzialo, teraz nie wyobrazam sobie spac w BH chyba ze porzadnie zabaluje i nie mam sily ggo zdejmowac heheheh. :D
25 kwietnia 2015 20:54 / 7 osobom podoba się ten post
Wiecie co,byłam dziś na tej kolacji u sąsiadów,przyszła też Polka mieszkająca tu długo i szok przeżyłam,bo myślałam że babka jest około 40-tki,a ona ma 53 lata! Zero zmarszczek,szyja jak u 30-latki,szczupła i nawet jak się uśmiechała to pod oczami nie miała zadnych zmarszczek. Pytałam jej czego uzywa,a ona mi powiedziała że męża hahahahahahaahhaha
A ten mąż z 155 cm, wzrostu,ona o co najmniej głowę wyższa od niego hahahahaahah
25 kwietnia 2015 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wiecie co,byłam dziś na tej kolacji u sąsiadów,przyszła też Polka mieszkająca tu długo i szok przeżyłam,bo myślałam że babka jest około 40-tki,a ona ma 53 lata! Zero zmarszczek,szyja jak u 30-latki,szczupła i nawet jak się uśmiechała to pod oczami nie miała zadnych zmarszczek. Pytałam jej czego uzywa,a ona mi powiedziała że męża hahahahahahaahhaha
A ten mąż z 155 cm, wzrostu,ona o co najmniej głowę wyższa od niego hahahahaahah

Ha, moja krew ta zona. -))
Juz tu raz byla mowa o zaletach malego-tzn. nizszego wzrostem- faceta )

25 kwietnia 2015 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Ha, moja krew ta zona. -))
Juz tu raz byla mowa o zaletach malego-tzn. nizszego wzrostem- faceta :-))

No,ona to samo powiedziala hi,hi
25 kwietnia 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

niech nam tego męża wypożyczy ............hihihih .Mojej babci córka ma 72 lata a ja myślałam że nie ma 50 Nie wiem jak One to robią .............
25 kwietnia 2015 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Na mnie też dobrze leżały takie 85 c, ale szybko się rozciągały i nie trzymały właściwie biustu, odkąd chodzę w większej miseczce różnica jest ogromna, zwykłe staniki po parę lat mogę mieć i nie niszczą się, są ciasne, jak przy zakupie.

no właśnie musze mieć dopasowany bo mam ciężki biust ....
25 kwietnia 2015 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

niech nam tego męża wypożyczy ............hihihih .Mojej babci córka ma 72 lata a ja myślałam że nie ma 50 Nie wiem jak One to robią .............

Ty wiesz,że ja specjalnie pożegałam się z nią ,żeby z bliska się przyjrzeć jej twarzy? Prawidziwa cera,bez żadnych pudrów,poprostu doskonala. Ta babka jest z pochodzenia ślązaczką i jak mówi po polsku to z dialektem śląskim,może to na Śląsku takie dobre powietrze :))
25 kwietnia 2015 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
lena46

U mnie cała rodzina młodo wyglada, włącznie ze mną. Pamiętam jak parę lat temu chciałam kupić tacie kupon totolatka, wyszłam z siłowni, nieumalowana, spięte włosy, w dresach, a sprzedawczyni do mnie mówi "Ale ja Pani nie sprzedam, bo takie gry są od 18 lat, a Pani ma może z 16". W odpowiedzi zamachałam jej tylko przed nosem kluczykami od auta. Moja babcia ma 83 lata, a ostatnio Pan w kolejce wziął ją za kobitkę 50+. Tylko nie wiem, czy to takie dobre, bo ja odkąd pamiętam muszę się tłumaczyć ze swojego wieku.
25 kwietnia 2015 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty wiesz,że ja specjalnie pożegałam się z nią ,żeby z bliska się przyjrzeć jej twarzy? Prawidziwa cera,bez żadnych pudrów,poprostu doskonala. Ta babka jest z pochodzenia ślązaczką i jak mówi po polsku to z dialektem śląskim,może to na Śląsku takie dobre powietrze :))

Zwłaszcza na śląsku ,choć teraz jest trochę lepiej z ta czystością powietrza .To samo babci córka ,zero zmarszczek ,cera piękna  Wiem  tylko  ze używa kremu "Eucerin".który i mnie podarowała .Jestem pod wrażeniem jej wyglądu  ogólnego .............gdyby nie pokazała mi dowodu nigdy bym w to nie uwierzyła .Moja mama jest w jej wieku ale nawet nie ma porównania ............