A ja głupi myslalem ze kobiety ubieraja i maluja sie dla siebie ha ha ha ha
Ale stary temat:)
Ja tu w pracy mam mnustwo sportowych spodni i koszulek,i tak też w ciągu dnia chodzę,- i zawsze mam pomalowane rzęsy:)
Włosy myję codziennie bo prawie codziennie jestem na siłowni,ale najczęściej są spięte i przylizane albo żelem albo olejem arganowym:)
Poza pracą wyskakuję z adidasów i wskakuję w chopcasy,lubię rockową elegancję dla tego bardzo często noszę się w skórach,-ekologicznych ma się rozumieć:)))
Moja babcia stanik zakładała tylko jak do lekarza jechała i choć otyła nie była to już po 70-tce,biust sięgał do pępka,napatrzyłam się i dziękuję,wolę jednak się pomęczyć w staniku,pomimo że i tak nikt nie ogląda :)
wrzuc fotki na Fb ha ha ogladalnosc wzrosnie hihi
Orim dobrze myślałeś...ja maluję i ubieram się ładnie dla siebie:)
kurde dziewczyny nie boicie się , że się naciągną:))))Kurcze przyciąganie ziemskie działa na naszą nie korzyść:(Ja nie ryzykuje,stanik muss sein:)
No właśnie tego sie boję , że pozostaną mi takie smutne wiszące woreczki :)) I noszę go, albo lepiej... on nosi moje:))))) A ja jestem wdzięczna mu:)))
U mnie nie ma zbytnio co się naciągać, więc chodzę bez, kiedy tylko mogę. A jak sobie zrobię biust, to już w ogóle będę mogła wszystke staniki rytualnie spalić na stosie ;)
U mnie nie ma zbytnio co się naciągać, więc chodzę bez, kiedy tylko mogę. A jak sobie zrobię biust, to już w ogóle będę mogła wszystke staniki rytualnie spalić na stosie ;)
Po co robić - nie pojmuję. Wiesz ile z tym kłopotu? Jak bym mogła, to bym chętnie oddała połowę.
Bez biustonosza ? Nigdy w życiu - nawet jak sama w domu jestem - zakładam. Tak mi najwygodniej.
Po co robić - nie pojmuję. Wiesz ile z tym kłopotu? Jak bym mogła, to bym chętnie oddała połowę.
Bez biustonosza ? Nigdy w życiu - nawet jak sama w domu jestem - zakładam. Tak mi najwygodniej.
Ja tez bym z checia bez pochodzila, ale za duzo gosci tutaj mam :D A sama moja pdp w biustonoszu chodzi :)))