Nasz wygląd na co dzień

25 kwietnia 2015 21:25 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wiecie co,byłam dziś na tej kolacji u sąsiadów,przyszła też Polka mieszkająca tu długo i szok przeżyłam,bo myślałam że babka jest około 40-tki,a ona ma 53 lata! Zero zmarszczek,szyja jak u 30-latki,szczupła i nawet jak się uśmiechała to pod oczami nie miała zadnych zmarszczek. Pytałam jej czego uzywa,a ona mi powiedziała że męża hahahahahahaahhaha
A ten mąż z 155 cm, wzrostu,ona o co najmniej głowę wyższa od niego hahahahaahah

Eliksir młodości:):):):)Hi hi hi Ale coś w tym jest:):):):)
25 kwietnia 2015 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
W mojej rodzinie żadna kobieta nie wygląda na swójwiek tylko starzej. Jestem pierwszą kobieta w mojej rodzinie,która nie wygląda starzej. Kiedyś postanowiłam,że nie zbabcinieję po urodzeniu dziecka i trzymam się tego do dziś.
25 kwietnia 2015 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

niech nam tego męża wypożyczy ............hihihih .Mojej babci córka ma 72 lata a ja myślałam że nie ma 50 Nie wiem jak One to robią .............

Twojej Babci corka to moze byc Twoja Mama lub Ciocia.
A nie jest?
25 kwietnia 2015 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty wiesz,że ja specjalnie pożegałam się z nią ,żeby z bliska się przyjrzeć jej twarzy? Prawidziwa cera,bez żadnych pudrów,poprostu doskonala. Ta babka jest z pochodzenia ślązaczką i jak mówi po polsku to z dialektem śląskim,może to na Śląsku takie dobre powietrze :))

Ivanilka może coś jest w tym śląskim powietrzu , ja urodzona jestem na ślasku no i mieszkałam tam  35 lat i też ludzie oceniają mnie na ok 35 lat .
A mam trochu więcej .
25 kwietnia 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

U mnie cała rodzina młodo wyglada, włącznie ze mną. Pamiętam jak parę lat temu chciałam kupić tacie kupon totolatka, wyszłam z siłowni, nieumalowana, spięte włosy, w dresach, a sprzedawczyni do mnie mówi "Ale ja Pani nie sprzedam, bo takie gry są od 18 lat, a Pani ma może z 16". W odpowiedzi zamachałam jej tylko przed nosem kluczykami od auta. Moja babcia ma 83 lata, a ostatnio Pan w kolejce wziął ją za kobitkę 50+. Tylko nie wiem, czy to takie dobre, bo ja odkąd pamiętam muszę się tłumaczyć ze swojego wieku.

wiesz geny .Ja jestem podobna do mojego ojca i nie mam zmarszczek a cera zawsze mogłaby być ładniejsza ale nie mam ogólnie problemów .Ale myślę ,ze jak się rozsypie to jak paczka gwoździ na budowie ............hihihih Chyba ze zdradza mi Niemki tajemnice wiecznie młodego wyglądu .
25 kwietnia 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
Twojej babci Pdp)
Ide spac. to bedzie najlepsze co dzis jeszcze zrobic moge.
Ta praca mnie uwstecznia. Byleby nie zbyt dlugo )
25 kwietnia 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

A nie jest?

Ona jest rocznik mojej mamy .Moja mama to staruszka przy niej
25 kwietnia 2015 21:35 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Ha, moja krew ta zona. -))
Juz tu raz byla mowa o zaletach malego-tzn. nizszego wzrostem- faceta :-))

Tralalala ! Amelka, ja mam Męża niższego od siebie i nie zamieniłabym go na żadnego innego. No...chyba, że sam sobie pójdzie;-).
To chyba u mnie w genach, bo Dziadek też był niższy od Babci
25 kwietnia 2015 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

A nie jest?

Co się czepiasz dziewczyny ? za spokojnie jest ?...... ma prawo nie wiedzieć co i jak , bo możliwe , że ją jakaś ciotka z litości urodziła , bo matka czasu nie miała , bo akurat miała pranie ! ......( " Boso , ale w ostrogach " - St. Grzesiuk ) .....)))))))))))
25 kwietnia 2015 21:37
lena46

Ona jest rocznik mojej mamy .Moja mama to staruszka przy niej

Ale mowisz o swojej Pdp?
25 kwietnia 2015 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Twojej babci Pdp:-))
Ide spac. to bedzie najlepsze co dzis jeszcze zrobic moge.
Ta praca mnie uwstecznia. Byleby nie zbyt dlugo :-))

tak mojej pdp córka .....
25 kwietnia 2015 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

wiesz geny .Ja jestem podobna do mojego ojca i nie mam zmarszczek a cera zawsze mogłaby być ładniejsza ale nie mam ogólnie problemów .Ale myślę ,ze jak się rozsypie to jak paczka gwoździ na budowie ............hihihih Chyba ze zdradza mi Niemki tajemnice wiecznie młodego wyglądu .

Takie same mam myśli,najczęsciej szyje oglądam i już mi się pojawiaja małe oznaki,ale narazie widoczne tylko dla mnie. Dziś kupiłam olej koosowy w Muellerze,od dziś wprowadzam do swojej kosmetyki :)
25 kwietnia 2015 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ale mowisz o swojej Pdp?

moja pdp ma 95 lata a corka 72 lata i jest z tego samego rocznika co moja mam (chodzi o córke )
25 kwietnia 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Takie same mam myśli,najczęsciej szyje oglądam i już mi się pojawiaja małe oznaki,ale narazie widoczne tylko dla mnie. Dziś kupiłam olej koosowy w Muellerze,od dziś wprowadzam do swojej kosmetyki :)

właśnie czytam o tym oleju i to u Ciebie  musisz rozszerzyć  mi temat
25 kwietnia 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Ivanilka może coś jest w tym śląskim powietrzu , ja urodzona jestem na ślasku no i mieszkałam tam  35 lat i też ludzie oceniają mnie na ok 35 lat .
A mam trochu więcej .

Chyba już za pózno na przeprowadzkę dla mnie na Śląsk :))