01 lipca 2024 11:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978Do pracy przeważnie wożę stroj sportowej elegancji. Lubię spodnie nie da się ukryć do tego t-shirt lub koszulki na ramiączkach tylko takie ze smakiem żeby pół cyców nie odkrywac 🙈 . Teraz nabrałam i spódnic sportowych ale zimno i chyba wrócą że mną do Pl.
W domu po podwórku gdzie rzadko ktoś przychodzi krótkie spodenki i topy w lecie w zimie dresy ale jak jadę do centrum wsi 🤣 to się lubię odhamic i makijaż robię co zawsze maj już teraz mąż mówi " ty nawet do paczkomatu" taka elegancka jedziesz. 😏🤣
Teraz już mam odrosty na włosach i urosły mi włosy tak.sie źle czuje, że aż strach. Oby tylko do 11 lipiec i się zrobi porządek z włosami. 🤪😁
Ja już mam swój zestaw farby na wyjazd, ale póżniej moja Pani fryzjerka nie jest zadowolona:) Ja też lubię spodnie i koszulki, zwracam uwagę na długość. Raz pasują mi dłuższe, dwa dużo się trzeba schylać i nie lubię niespodzianek :) Ja się maluję każdegi ranka, tak już mam, bez makijarzu bardzo źle się czuję, chociaż caraz więcej czytam, że lepiej zostawić skórę na jakich czas bez kolorowych kosmetyków, tylko nawilżenie i filtr UV.