Nasz wygląd na co dzień

25 kwietnia 2015 19:00
ewa14

Może tak bardzo skóry nie ścieraj, ale myj sie , duszuj i prysznicuj , jak cywilizowanym ludziom przystało:))

To nie chodzi o szorowanie skory, tylko o srodki chemiczne zawarte we wszystkich srodkach myjacych ;)
25 kwietnia 2015 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Jesli spojrzysz w lustro i się nie przestraszysz to znaczy ,że wszystko jest ok. xD

Jesli kupisz hula-hop aby cwiczyc i miescisz sie w obreczy to tez nie jest zle ha ha ha
25 kwietnia 2015 19:07
ivanilia40

Tak samo robię,wszystko dla siebie :))

?!
25 kwietnia 2015 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja babcia stanik zakładała tylko jak do lekarza jechała i choć otyła nie była to już po 70-tce,biust sięgał do pępka,napatrzyłam się i dziękuję,wolę jednak się pomęczyć w staniku,pomimo że i tak nikt nie ogląda :)

ja tez nie wyobrażam sobie chodzić bez biustonosza ja nawet w nim śpię .Bozia mnie obdarzyła dość pokażnym biustem i widmo biustu  do pępka też  mnie przeraża .............
25 kwietnia 2015 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

ja tez nie wyobrażam sobie chodzić bez biustonosza ja nawet w nim śpię .Bozia mnie obdarzyła dość pokażnym biustem i widmo biustu  do pępka też  mnie przeraża .............

Tez mam zbyt pokazny biust, aby ,, puscic go luzem". Zawsze zazdroscilam kobietom z malym biustem. Ja do przyodziania swojego moglabym uzyc dwoch beretow I gumki, eiec taki, gdyby obwisl, to nieciekawie by wygladal
25 kwietnia 2015 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

W ciągu dnia też wolę w biustonoszu, bez jest może wygodniej, ale tak jak piszecie wizja biustu do pępka nie jest zbyt pociągająca. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie spać w biustonoszu, Lena Tobie  tak wygodnie jest?.  A co z kreacjami pod którymi stanik po prostu źle wygląda? Ja wtedy nie wkładam, bo są jednak ubrania do których on nie pasuje.
25 kwietnia 2015 19:28
Ja raczj z takich kreacji rezygnuje. Musi byc choc delikatny cyckonosz pod spodem
25 kwietnia 2015 19:29
didusia

Po domu chodzę w spodniach dresowych,taka jestem w Polsce i taka w DE -jest mi poprostu wygodnie.Ogólnie lubię się na sportowo ubierać ale też nie pogardzę elegancką kreacją-wszystko zależy od sytuacji. Ogólnie na moim niemieckim fyrtlu ludzie ubierają się ot tak sobie -nie przywiązując do ubioru szczególnego znaczenia Ewentualnie starsze panie idąc do kościoła są ok.

ja jestem bardzo zadowolona ze swojego biustu ,mam naprawdę ładny .Sama się dziwie ,ze w tym wieku wygląda jak u trzydziestolatki  a rozmiar C Mam nadzieje ,ze się nie zmieni .............Zastanawiam sie po kim odziedziczyłam i wiem ze pewnoscią nie po mojej mamie ,bo Ona całe życie płaska ....
25 kwietnia 2015 19:33
Anrea bez biustonosza nie usnę ......nie wiem o co chodzi Ale Ty masz rozmiar ..................
25 kwietnia 2015 19:33 / 5 osobom podoba się ten post
lena46

ja jestem bardzo zadowolona ze swojego biustu ,mam naprawdę ładny .Sama się dziwie ,ze w tym wieku wygląda jak u trzydziestolatki  a rozmiar C Mam nadzieje ,ze się nie zmieni .............Zastanawiam sie po kim odziedziczyłam i wiem ze pewnoscią nie po mojej mamie ,bo Ona całe życie płaska ....

Ja po ojcu najwyraźniej.
25 kwietnia 2015 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
To na jakiej literce kończy sie rozmiarowka bo ja nawet nie wiem? F...? Fiu fiu Andrea nieźle że tak powiem...;)
25 kwietnia 2015 19:38
agrafka

W ciągu dnia też wolę w biustonoszu, bez jest może wygodniej, ale tak jak piszecie wizja biustu do pępka nie jest zbyt pociągająca. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie spać w biustonoszu, Lena Tobie  tak wygodnie jest?.  A co z kreacjami pod którymi stanik po prostu źle wygląda? Ja wtedy nie wkładam, bo są jednak ubrania do których on nie pasuje.

nie wiem o co chodzi ale nie zasnę ,próbowałam juz wielokrotnie ,wszystko kończyło się fiaskiem .W nocy musiałam wstać i założyć .Są dość zasobne i pełne dlatego może czuje dyskomfort .Kreacje bez biustonosza nie wchodzą   w grę
25 kwietnia 2015 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Anrea bez biustonosza nie usnę ......nie wiem o co chodzi Ale Ty masz rozmiar ..................

Nie zawsze miseczka E to są bardzo duże piersi, zależy ile w obwodzie jest, ja przez całe liceum myślałam, że rozmiar c noszę, a miła pani w sklepie uświadomiła mnie, że to jest 70 E.
25 kwietnia 2015 19:39
agrafka

Nie zawsze miseczka E to są bardzo duże piersi, zależy ile w obwodzie jest, ja przez całe liceum myślałam, że rozmiar c noszę, a miła pani w sklepie uświadomiła mnie, że to jest 70 E.

ja mam 85 C .........
25 kwietnia 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Wychodzi na to że Andrea ma cztery razy większy biust niż ja, nie no to chyba niemożliwe...? A może.?nie no,chyba nie...