nie wiem jak jest u was w agencjach, ale na moje 4 różne , tylko w jednej miałam możliwość kontaktu ze zmienniczką która jest na miejscu w De.
I uważam to za wielki plus!
Teraz jestem w agencji, ktora tego typu działań nie prowadzi ;/
nie wiem jak jest u was w agencjach, ale na moje 4 różne , tylko w jednej miałam możliwość kontaktu ze zmienniczką która jest na miejscu w De.
I uważam to za wielki plus!
Teraz jestem w agencji, ktora tego typu działań nie prowadzi ;/
choć z drugiej strony, zmienniczka rozmawiając z nami też może całej prawdy nie powiedzieć...
Szczegolnie jak miejsce okropne i musi miec zmienniczke, zeby z tego miejsca uciec... Wtedy to nawet zachwalac bedzie;)
Zgadza się -raz tak trafiłam:(Ale jeśli to agencja się wzbrania przed podaniem namiarów do zmienniczki,to przeciez oczywiste ,że z jakiegoś powodu.....
choć z drugiej strony, zmienniczka rozmawiając z nami też może całej prawdy nie powiedzieć...
Oj dziewczyny, dobrze ze Słonecznie juz w autobusie, bo straszycie ją jak jasny gwint. Dziewczyna wie czego chce, wiedzę z czym może się spotkac w tej pracy ma, forumowe porady dostała. Teraz więc tylko duzo wiatru w żagle i do przodu. Poradzi sobie, twarda jest, a w tej pracy to najwazniejsze przecież.