Dla tych co maja doła 2

28 marca 2017 21:17 / 5 osobom podoba się ten post
moni.r

Basia już dolki zakopane:przytula::-)?a tak na marginesie to jest super jak można komuś sie pożalic wygadać bo nikt tak nie zrozumie nas jak druga opiekunka:-)
A swoją drogą to ci ta Magdzie ma coś takiego w sobie że czlowiek i si ę otworzy i na luzie  z nią pogada żartować można jakoś tak jak bym ją znala z 10 lat::

" Bo chodzi o to, żeby język giętki powiedział wszystko,co pomyśli glowa ,a nie klepal głupoty"- Tak mawiala moja pani od matematyki z podstawówki)))
Chodzi o to ,aby umieć też słuchać drugiej strony ,a nie tylko żeby się liczyło moje Ja)) Jakoś tak dobieram znajomości z osobami ,z którymi mi po drodze .Lubię mówić,ale też lubię słuchać drugiej strony)). A nie każdy to umie.Mam intuicję ,która co do ludzi mnie nie zawodzi.Tzn.moze to nos policyjny)))
Po pierwszej kawie ,mówiłam ,że Ty jesteś taka " swojska". Ludźmi takiego pokroju jak Ty ,staram się otaczać,to zawsze mniej problemów w życiu mam .
28 marca 2017 22:12 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

:czerwieni sie:
" Bo chodzi o to, żeby język giętki powiedział wszystko,co pomyśli glowa ,a nie klepal głupoty"- Tak mawiala moja pani od matematyki z podstawówki)))
Chodzi o to ,aby umieć też słuchać drugiej strony ,a nie tylko żeby się liczyło moje Ja)) Jakoś tak dobieram znajomości z osobami ,z którymi mi po drodze .Lubię mówić,ale też lubię słuchać drugiej strony)). A nie każdy to umie.Mam intuicję ,która co do ludzi mnie nie zawodzi.Tzn.moze to nos policyjny)))
Po pierwszej kawie ,mówiłam ,że Ty jesteś taka " swojska". Ludźmi takiego pokroju jak Ty ,staram się otaczać,to zawsze mniej problemów w życiu mam .

Dzięki ! Moja intuicja też mnie nie zawodzi a poza tym mam też szczęscie bo poznaje wlaściwe osoby we wlaściwym może czasie/?:
29 marca 2017 11:29 / 8 osobom podoba się ten post
Jeszcze doła nie mam ale jestem parę metrów od niego. A to dlatego, że normalnie to za dwa dni pakowałabym walizę i siuuup - do domciu. A tu zachciało mi się pobyt przedłużać, no to mam co mam. Myślę, że do tego dołka za blisko nie podejdę. Strach pomyśleć, że mogłabym się do Niepowtarzalnej dokopać Lepiej nie.
29 marca 2017 13:24 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Jeszcze doła nie mam ale jestem parę metrów od niego. A to dlatego, że normalnie to za dwa dni pakowałabym walizę i siuuup - do domciu. A tu zachciało mi się pobyt przedłużać, no to mam co mam. Myślę, że do tego dołka za blisko nie podejdę. Strach pomyśleć, że mogłabym się do Niepowtarzalnej dokopać :zaskoczenie1: Lepiej nie.

E tam Mycha.Nie dawaj się .Wiosna za pasem,konto pełne.Idż na zakupy,coś sobie kup.
29 marca 2017 13:27 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Jeszcze doła nie mam ale jestem parę metrów od niego. A to dlatego, że normalnie to za dwa dni pakowałabym walizę i siuuup - do domciu. A tu zachciało mi się pobyt przedłużać, no to mam co mam. Myślę, że do tego dołka za blisko nie podejdę. Strach pomyśleć, że mogłabym się do Niepowtarzalnej dokopać :zaskoczenie1: Lepiej nie.

Co Ty Mychencjo za głupstwa wypisujesz ? ....Niepowtarzalna i doły ? .....Owszem zdarzają się jak ktoś mi je podkopie ...ale inaczej to gdzie tam ...w życiu !
29 marca 2017 15:18 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co Ty Mychencjo za głupstwa wypisujesz ? ....Niepowtarzalna i doły ? .....Owszem zdarzają się jak ktoś mi je podkopie ...ale inaczej to gdzie tam ...w życiu !:lol1:

Gdzieś wyczytałam, że łopatkę Ci chcą na siłę zabrać.
07 kwietnia 2017 16:26 / 13 osobom podoba się ten post
Dla tych co mają doła przedstawiam moich podopiecznych 
07 kwietnia 2017 18:10 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

Dla tych co mają doła przedstawiam moich podopiecznych :oczko:

Nie wiem jakie były Twoje intencje ale pogorszyło mi się 
07 kwietnia 2017 18:14 / 3 osobom podoba się ten post
Oni wyglądają raczej na "naszych".
Janusz i Grażyna 
07 kwietnia 2017 18:18 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

Oni wyglądają raczej na "naszych".
Janusz i Grażyna :-(

Niee no. Uniwersalni i tyle. 
07 kwietnia 2017 18:22 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Niee no. Uniwersalni i tyle. 

Miejska wersja Fiony i Shreka
07 kwietnia 2017 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
A jak ty się czujesz,przeszło ci?
07 kwietnia 2017 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
Faktycznie ,mogły byc drugi raz zamrożone ...Trzeba patrzec co się podjada z zamrazalki pdp..
09 kwietnia 2017 23:51 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Dla tych co mają doła przedstawiam moich podopiecznych :oczko:

Pacz to jak ja i moj przyjaciel hahaha!!! tylko nie mam kotow ale psa
09 kwietnia 2017 23:53 / 1 osobie podoba się ten post
Kaliniak ty se lepiej marchewke zjedz na przyszlosc zadnych lodow hahahaha bo one szkodliwe