Dla tych co maja doła 2

09 kwietnia 2017 23:56 / 6 osobom podoba się ten post
Jak mam dola to mam dola i juz! Se musze sama poradzic i wydalic zadne udawanie, ze jest dobrze nie pomoze bo pozniej i tak wyjdzie jak kumuluje to pozniej przez przypadek komus sie dostanie. Nie lubia pocieszania, sam o przejdzie.
Se mema wyszukala, corka mnie nauczyla wreszcie grafike w google ogladac to se kopiowac moge Do czegos te dzieci sie w koncu przydaja.
14 kwietnia 2017 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
Oglądam "U Pana Boga w ogródku" - znaczy się za domem mnie ściska w dołku, ewidentnie
14 kwietnia 2017 18:04
Mycha

Oglądam "U Pana Boga w ogródku" - znaczy się za domem mnie ściska w dołku, ewidentnie :lol1:

A kiedy do domu wracasz?Bo na święta to wiem, ze kiblujemy razem :)
14 kwietnia 2017 18:06 / 5 osobom podoba się ten post
Nie mam jeszcze terminu zjazdu ale zmienniczka już jest. Po świętach ustalę z agencją termin zjazdu. Ale przed 1 maja. Na pochód pójdę
14 kwietnia 2017 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Nie mam jeszcze terminu zjazdu ale zmienniczka już jest. Po świętach ustalę z agencją termin zjazdu. Ale przed 1 maja. Na pochód pójdę :smiech3:

Wracam 29 kwietnia to też chyba muszę - nie?  :)
14 kwietnia 2017 18:18 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wracam 29 kwietnia to też chyba muszę - nie? :rozmysla: :)

14 kwietnia 2017 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

:flaga Polski: 

Nie znalazłam instrumentów dętych w emotach, ale chyba taka orkiestra pierwszomajowa styknie :)
Matko jedyna- jak ja nie cierpiałam pochodów pierwszomajowych- jak smerfetka Maruda :)
14 kwietnia 2017 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

:cheerleaderka2::gitara::zespol muzyczny::zespol muzyczny:

Nie znalazłam instrumentów dętych w emotach, ale chyba taka orkiestra pierwszomajowa styknie :)
Matko jedyna- jak ja nie cierpiałam pochodów pierwszomajowych- jak smerfetka Maruda :)

Ja jako harcerka chodziłam, mus to mus. 
14 kwietnia 2017 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja jako harcerka chodziłam, mus to mus. 

W liceum medycznym byłyśmy zmuszane...:)
Lazłyśmy na pochód w pełnym rynsztunku- mundurek i czepek- okropne. Nie pamiętam już, ale chyba wymagano od nas białych rajstop wtedy. Czasy komuny, było pełno absurdów.
14 kwietnia 2017 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Dla Mychy-antidotum ciężkiego kalibru na doła :)
14 kwietnia 2017 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

W liceum medycznym byłyśmy zmuszane...:)
Lazłyśmy na pochód w pełnym rynsztunku- mundurek i czepek- okropne. Nie pamiętam już, ale chyba wymagano od nas białych rajstop wtedy. Czasy komuny, było pełno absurdów.

Ale jaka jedność, pierś do przodu, no kto mial pierś i równym krokiem
14 kwietnia 2017 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dla Mychy-antidotum ciężkiego kalibru na doła :)

Po takim wykonaniu to muszę się uśmiechnąć  Dzięki Tina.
14 kwietnia 2017 19:08 / 5 osobom podoba się ten post
A ja tam z sentymentem wspominam pochody pierwszomajowe. Szturmowki wrzucalismy do bram i uciekalismy żeby nie paradowac przed trybuna. A pod pałacem kultury stały zawsze samochody że wszelkim dobrem tzn konserwy turystyczne, brzoskwinie w słoikach, czekolada z wedla, rozne słodycze, rajstopy.....I ludzie po pochodzie mogli sobie coś kupić...To były czasy.....
14 kwietnia 2017 22:42 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

A ja tam z sentymentem wspominam pochody pierwszomajowe. Szturmowki wrzucalismy do bram i uciekalismy żeby nie paradowac przed trybuna. A pod pałacem kultury stały zawsze samochody że wszelkim dobrem tzn konserwy turystyczne, brzoskwinie w słoikach, czekolada z wedla, rozne słodycze, rajstopy.....I ludzie po pochodzie mogli sobie coś kupić...To były czasy.....

Najważniejsze to,że nikt w tamtych czasach o "dołach " nie słyszał,albo się było przed okresem,albo w trakcie,ale jakieś "doły"...? 
15 kwietnia 2017 07:42 / 4 osobom podoba się ten post
Masz rację Ivanilko....o dysleksjach i dysgrafiach też nikt nie słyszał. Ojciec łomot spuścił i od razu człowiek pisał bez błędów....Nie mówię, że tamte czasy były lepsze ale inne na pewno.....