Dla tych co maja doła 2

15 kwietnia 2017 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Najważniejsze to,że nikt w tamtych czasach o "dołach " nie słyszał,albo się było przed okresem,albo w trakcie,ale jakieś "doły"...? 

Co ? Chyba przed wywiadówką  
15 kwietnia 2017 07:57 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Co ? Chyba przed wywiadówką :-) 

Nieee,przed wywiadówką to miało się gorączkę,kaszel i ból brzucha ..
15 kwietnia 2017 08:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nieee,przed wywiadówką to miało się gorączkę,kaszel i ból brzucha ..:lol2:

ból brzucha i ........................ okres ? 
Jak to dobrze,że ja nie miałem i nie mam 
15 kwietnia 2017 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

ból brzucha i ........................ okres ?:-) 
Jak to dobrze,że ja nie miałem i nie mam :smiech3:

Ty może nie ale twoja żona,wtedy na 100% obrywasz rykosztetem 
15 kwietnia 2017 08:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty może nie ale twoja żona,wtedy na 100% obrywasz rykosztetem :lol3:

wtedy robie uniki 
15 kwietnia 2017 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

wtedy robie uniki :-)

Czyli tak zwane zwody 
15 kwietnia 2017 08:24 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Masz rację Ivanilko....o dysleksjach i dysgrafiach też nikt nie słyszał. Ojciec łomot spuścił i od razu człowiek pisał bez błędów....Nie mówię, że tamte czasy były lepsze ale inne na pewno.....:-)

Co Ty Ewuś pitolisz ? ....Jak nie były lepsze , jak były ! W lusterko całym dniami zerkać mogłam i ani jednej zmarszczki nie ujrzałam . Na 10 cm szpilkach do autobusu , czy tramwaju się popierdzielało i to bez zadyszki .I co ...mam nie żałować , nie tęsknić za minionymi latami ?
15 kwietnia 2017 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co Ty Ewuś pitolisz ? ....Jak nie były lepsze , jak były ! W lusterko całym dniami zerkać mogłam i ani jednej zmarszczki nie ujrzałam . Na 10 cm szpilkach do autobusu , czy tramwaju się popierdzielało i to bez zadyszki .I co ...mam nie żałować , nie tęsknić za minionymi latami ?

Muszę Ci powiedzieć Basiu, że trochę tęsknię ale tylko dlatego, że mogłam umyć nogi w umywalce, usiąść po turecku albo na czwarte piętro wejść bez zatrzymania i zadyszki.......No i z tym lusterkiem to też prawda.....ale teraz jak nie mam okularów na nosie to też chętnie zerkam......
15 kwietnia 2017 08:52 / 6 osobom podoba się ten post
"Dopóki kobieta ma piękne oczy, nikt nie zauważy zmarszczek pod nimi"  

Nie dołujcie się tak dziewczęta.
Jak długo macie dla kogo być piękne, tak długo piękne będziecie.
I lustro, ani okulary nie mają nic do tego 
15 kwietnia 2017 09:07 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Muszę Ci powiedzieć Basiu, że trochę tęsknię ale tylko dlatego, że mogłam umyć nogi w umywalce, usiąść po turecku albo na czwarte piętro wejść bez zatrzymania i zadyszki.......No i z tym lusterkiem to też prawda.....ale teraz jak nie mam okularów na nosie to też chętnie zerkam......:smiech3:

"umyć nogi w umywalce" .... Ja jeszcze mogę,ale jak długo tego nie wiem. Zerkam więc czasem na moją narożną wannę w domu i myślę,że chyba niedługo będę się z nią musiała pożegnać,bo przecież za kilka lat biodra wysiądą ,muszę na kabinę z brodzikiem wymienić. Pocieszam się tylko,że to proces powolny raczej i zdąże się przyzwyczaić do zmian zanim nastąpią...
15 kwietnia 2017 09:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

wtedy robie uniki :-)

Np. na piwo z kolegami...
15 kwietnia 2017 09:14
Hi hi jesteście niemożliwi wlasnie sprawdziłam czy moge jeszcze usiąść po turecku i włożyć nogę do umywalki...
15 kwietnia 2017 09:21
ivanilia40

"umyć nogi w umywalce" ....:lol2: Ja jeszcze mogę,ale jak długo tego nie wiem. Zerkam więc czasem na moją narożną wannę w domu i myślę,że chyba niedługo będę się z nią musiała pożegnać,bo przecież za kilka lat biodra wysiądą ,muszę na kabinę z brodzikiem wymienić. Pocieszam się tylko,że to proces powolny raczej i zdąże się przyzwyczaić do zmian zanim nastąpią...

A czemu za parę lat biodra Tobie wysiądą...? Bo ja wcześnie urodzona, ale... do wanny wejdę, po schodach nawet śmignę ! A co !
15 kwietnia 2017 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ja się tu nauczyłam lifta do wanny obsługiwać,to w razie czego będzie jak znalazł..
15 kwietnia 2017 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

"Dopóki kobieta ma piękne oczy, nikt nie zauważy zmarszczek pod nimi" :kwiatek dla ciebie: :kwiatek dla ciebie1:

Nie dołujcie się tak dziewczęta.
Jak długo macie dla kogo być piękne, tak długo piękne będziecie.
I lustro, ani okulary nie mają nic do tego :buziaki2:

Misiu....My się nie dołujemy..... ot, takie sobie dywagacje jak to było " parę " lat temu......
Tak, to prawda że piękno jest niewidoczne dla oczu.....