Bo Ty Tina,taka Zosia-Samosia jesteś :-)
Tak jak napisałaś, dla każdego, coś dobrego, a że dla każdego coś innego jest dobre, to niech każdy robi po swojemu:-)
Bo Ty Tina,taka Zosia-Samosia jesteś :-)
Tak jak napisałaś, dla każdego, coś dobrego, a że dla każdego coś innego jest dobre, to niech każdy robi po swojemu:-)
Pracowałam kilkanaście lat i pisze na podstawie swoich doswiadczeń jak i innych opiekunek . Masz szczęście, że masz taką wspaniała agencję . Ja mam inne podejście do pracy w opiece - nie wybieram aż tak, że nawet region ma znaczenie . Natomiast kasa dla mnie miała znaczenie, bo była mi potrzebna .Teraz sie "byczę" w domu a jak długo jeszcze nie wiem, chyba lato przesiedzę w ciszy i spokoju . Mam propozycje dość atrakcyjne i to blisko domu, muszę jednak odpocząć i poleniuchować . Ale jesienią to kto wie co będzie .
A jesienią będą grzyby ;-)
A poważnie, jak będę już na emeryturze (jeszcze trochę), to też będę wskakiwać na jakieś krótkie, lekkie zlecenia, aby zarobić na "widzimisię". Teraz niestety muszę trochę popracować w normalnym, 5-tygodniowym cyklu. Na szczęście trafiłam na super stellę, blisko domku i bez zbędnych prac. Do tego sporo wolnego czasu, który nam ustawowo przysługuje.
Dziewczyny uważajcie ! bo na tym forum jest 90% ,,troli" z firm pośredniczących i zasypują forum fałszywymi i nie prawdziwymi informacjami.Moja kol. pracuje w takiej firmie i każą im po 200 postów dziennie wpisywać.Lepiej pracy szukać gdzie indziej.
90% ?Tutaj?
Nie chce mi się wierzyć!
He...He... już dwa tygodnie pracuję.Jak ktoś ma kredyt w Providencie to niech jedzie pracować za 900E na mies.Pamiętajcie tylko że firmapośrednicząca bierze odrodziny od 2750-3150E miesięcznie i tylko czekają na polki. zapotrzebowanie na opiekunki na dzień 01.05.2019r tylko w Niemcy to 28000miejsc pracy ! my powinnyśmy zarabiać od 5000E miesięcznie pracujemy 24/24 non stop ! ! !
90% ?Tutaj?
Nie chce mi się wierzyć!
Ja to chyba największy troll :plotki: