wyssssala do butelek po oleju
wyssssala do butelek po oleju
Paliwa może nie być ale czasami jest wgniecione
no to to tak --- ale ja napisalam w zartach
no to to tak --- ale ja napisalam w zartach
a ja napisałam naprawdę.
Jak nie ma soli czy mydła, to ja sobie kupię.
Ale odpowiadać za uszkodzone auto nie zamierzam.
Ale oleju w kuchni, to będziesz się teraz bała użyć bez wąchania...
a ja napisałam naprawdę.
Jak nie ma soli czy mydła, to ja sobie kupię.
Ale odpowiadać za uszkodzone auto nie zamierzam.
nie bede bo jestesmy tu juz razem ponad 5 lat
Masz rację. Gdyby paliwo ukradła, to niech się wstydzi...
No trzeba było sprawdzić. Dokumenty, klucze to najważniejsze, które sprawdzam czy są przed wyjazdem zmienniczki. Aaa, i auto dokładnie oglądam, wyjeżdżając z garażu.
Chodzi o ewentualne uszkodzenia auta. Co by na mnie nie było. Przekazuję auto sprawne i bez uszkodzeń.
O benzynie nawet nie pomyślałem, ale zostawiam pełen bak. Auto jest po to, by nim jeździć. Ukradła czy wyjeździła, a co to mi do tego. Siadam, na nowo tankuję i tyla.
Najbardziej co mnie irytuje, to nie zużyte proszki, płyny, cukry i inne duperele. Ale najbardziej, to mnie do szewskiej pasji doprowadzają pozostawionne na swoim stałym miejscu puste butelki, pojemniki a nawet paczki z odrobinką cukru czy makaronu na dnie.
Jak zużyte, to wyrzucić kurna trza, bo ja tu pewien jestem, że coś tam jest, bo widzę, że stoi, biorę do ręki, bo potrzebuje, a tam kurna puste!!
I znowu do sklepu popitalać (jakby Basia n. napisała) trzeba.
To normalne, że wszystko się zużywa i jak kto leniwy, no to mu się nie chce chyba, czy co na zakupy lecieć.
To już stały związek:-)
A zadna zmienniczka Ci jedwabnej bielizny nie zostawila?
A zadna zmienniczka Ci jedwabnej bielizny nie zostawila?
Mnie najbardziej wk...denerwują zmienniczki jak są młode , ładne i szczuplutkie jak wiechetki . Zaraz bym wzięła i taką gadzinę pogoniła gdzie pieprz rośnie ! :lol3: ....Autka niech se rozbijają , cukier , sól i inne maki niech ta wytracają ....byleby paskudne jak siedem grzechów głównych były i pasi . Taka zmienniczka dla mnie to skarb :lol1: