Nie da się ,jestem tak na "nie" akurat na nią,że nie mogę się przełamać...Jakby miała tu znowu przyjechać za mnie to rozważam rezygnację żeby jej więcej nie oglądać.
Nie da się ,jestem tak na "nie" akurat na nią,że nie mogę się przełamać...Jakby miała tu znowu przyjechać za mnie to rozważam rezygnację żeby jej więcej nie oglądać.
A czym Tobie tak za skore zaszla?
Też miałam uczulenie na taką jedną zmienniczkę.Postawiłam w firmie ultimatum albo ona albo ja.
Ileż mi ona krwi napsuła w zeszłym roku.Już jej w firmie nie ma.
Ivanilia postaw się .
Mamy nadzieję , że wszystko będzie cacy . Przyjeżdża młoda ( w miarę :-) ) dziewczyna ....może jeszcze nie zepsuta (? ) ...damy radę . Andrea to se pojedzie w " pistu " na urlop i będzie co sobota balować na większych i mniejszych uroczystościach . Ja zostaję jeszcze 3 tygodnie po jej wyjeździe . Ważne , zeby nasze , niesforne bliźniaczki zaakceptowały nową zmienniczkę , żeby zaiskrzyła jakaś chemia między nimi . Jeśli chemii będzie brak , nie polubią dziewczyny to i ja będe miała przesrane , bo znów zaczną się spacery nocne ...napięta atmosfera a to nikomu nie służy . ...Jeśli zmienniczka będzie z Andreą kilka dni to i dziewczyny ją lepiej poznają ....Andrea odpowiednio je do tego przygotuje ...a słuchają się jej bardzo :-) Pomożemy " młodej " , żeby dobrze wpasowała się w to miejsce , bo to dobra sztela i szkoda by ją bylo zepsuć .
A Kasia 63 kiedy wraca ?
To taka kobieta,która wszystko wie lepiej. Jej się wydaje,że jak jestem od niej o 20 lat młodsza to i głupsza...Napisze liste,bo zawsze tak robie,ale czy ona skorzysta..wątpię..
Faktycznie jeszcze z taka sytuacja sie nie spotkalam, aby przez 5-ec dni wprowadzac zmienniczke w zakres obowiazkow i panujacych zwyczajach i obyczajach. A moze komus sie cos pomyliło i wysyła dziewczyne wczesniej........
Co?!! i zostawicz takiego dziadka fajnego? Nie poddawaj sie przez taka jedna nie bedziesz przeca rezygnowac no masz! :piecze ciasteczka: