Zmienniczki 2

29 marca 2017 22:08 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Zawsze odkurzam i zmywam wsio, ale obcych stringów nie zauważyłem, jak dotychczas.:odkurzanie::mycie podlogi::prasowanie:

Ja bym Ci zostawiła koszulkę na ramiączkach, jedwabną, w kolorze burgunda. Na pamiątkę, a co, ma się ten gest
30 marca 2017 15:26 / 3 osobom podoba się ten post
Zmienniczka przyjedzie za tydzien ,rano w czwartek wraz z synem Pdp,który ja odbierze z Sinbada że Stuttgartu..
Później zajmie się nią syn Pdp..pojadą do Kauflandu, miasta, banku...wieczorem on pojedzie do domu i będziemy miały czas jak babcia pójdzie spać. Ja pojadę ok godz 3 nad ranem...
Zwolnie już jej nasz pokój...wszystko zrobię aby się dobrze czuła, pod moją miesięczna nieobecność.
30 marca 2017 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Ann1967

Zmienniczka przyjedzie za tydzien ,rano w czwartek wraz z synem Pdp,który ja odbierze z Sinbada że Stuttgartu..
Później zajmie się nią syn Pdp..pojadą do Kauflandu, miasta, banku...wieczorem on pojedzie do domu i będziemy miały czas jak babcia pójdzie spać. Ja pojadę ok godz 3 nad ranem...
Zwolnie już jej nasz pokój...wszystko zrobię aby się dobrze czuła, pod moją miesięczna nieobecność.

Ja jeszcze nie wiem jak pojadę, ale zmienniczkę ulokuję na kanapie w salonie.Chyba nie będzie taka szczelna i nie wpakuje mi się do jedynego łóżka w pokoju?
30 marca 2017 20:51 / 5 osobom podoba się ten post
Powiem w agencji, że zmiennika sobie zyczę
30 marca 2017 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Mam klucz, w razie czego się zamknę.
30 marca 2017 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Mam klucz, w razie czego się zamknę.

Wystarczy deskę do prasowania wstawić pomiedzy.
Żeby tylko jakiejś dziury po sęku nie miala
30 marca 2017 21:06 / 5 osobom podoba się ten post
Czy ta opiekunka będzie mieć płatne te dni? To jakaś głupota,chyba że jej akurat tak pasuje przyjechac? A ty nie możesz wyjechac wczesniej?
30 marca 2017 21:10 / 3 osobom podoba się ten post
Czyli masz łoże małżeńskie
30 marca 2017 21:10 / 4 osobom podoba się ten post
Tylko pamiętaj o odpowiednio długiej ogniskowej. 
I ostrość!!! Najwazniejsza jest ostrość!!! 
30 marca 2017 21:14 / 5 osobom podoba się ten post
Misiek

Wystarczy deskę do prasowania wstawić pomiedzy.
Żeby tylko jakiejś dziury po sęku nie miala:-)

Oj, żeby nie ta dziura w desce...
30 marca 2017 21:15 / 6 osobom podoba się ten post
Niestety też będę mieć teraz zmienniczkę,Orim dostał lepszą kasę na innej szteli...
Tu ma przyjechać pani,która była przede mną...Mam wysypkę,jak pomyslę,że ona ma tu przyjechać...
30 marca 2017 21:20 / 4 osobom podoba się ten post
Faktycznie jeszcze z taka sytuacja sie nie spotkalam, aby przez 5-ec dni wprowadzac zmienniczke w zakres obowiazkow i panujacych zwyczajach i obyczajach. A moze komus sie cos pomyliło i wysyła dziewczyne wczesniej........
30 marca 2017 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Niestety też będę mieć teraz zmienniczkę,Orim dostał lepszą kasę na innej szteli...
Tu ma przyjechać pani,która była przede mną...Mam wysypkę,jak pomyslę,że ona ma tu przyjechać...

Glowa do góry !!!w końcu to teraz TWOJA sztela
30 marca 2017 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też mam bardzo duży pokój, wielkie łoże, ale  przecież do mojej wygody.
Może tylko dzien spędzimy wspólnie.
30 marca 2017 21:32 / 6 osobom podoba się ten post
moni.r

Glowa do góry !!!w końcu to teraz TWOJA sztela:eureka:

Nie da się ,jestem tak na "nie" akurat na nią,że nie mogę się przełamać...Jakby miała tu znowu przyjechać za mnie to rozważam rezygnację żeby jej więcej nie oglądać.