16 stycznia 2015 13:24 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47Ja też dorabiam jam mam okazje stawki są rozne prasuje,sprzatam a 2 mce sprzatałam w aptece,pojechałam do domu i robota sie skończyła.Poszukam czegoś mam troche utrudnienie bo jestem na wsi ale mam auto do dyspozycji. Mialam okazje na 2 godz. dziennie do osoby chorej wpadac ogarnąć mieszkanie, zakupy zrobić.Może skorzystam jak nic lepszego nie będzie.Nie jestem styrana pracą na Stelli w nocy tez nie wstaje a taka dodatkowa kasa cieszy mnie.Zwłaszcza zdobyta bez wysiłku.Stawke ustalam na miejscu,czekam na propozycje ze tej drugiej strony i sie nie zawiodłam.
Chyba zdąrzę wpisać sie po Wstendze - cytuje swoj wpis - gdzie widzisz jakis atak? albo obrazanie.Dlaczego mam pisac tak jak inni tego oczekują?Nikt nie jest na moim miejscu a prawie każdy wie co ja robie.Robię to, o czym pisze.A,że lubie pieniądze ? mam siłe, jestem zdrowa to chcę to sporzytkować.Mialam cięzkie Stelle wtedy nie pisałam o tym,bo bym kłamała.Nigdy nie pisze,żeby sie przypodobać, bo nie muszę tego robić nie mam takiej potrzeby,pisze prawdę- to co przeszłam i czego doświadczyłam na własnej skorze.Jeżeli wpis innej opiekunki nie podoba mi się, to omijam i nie pisze ........cyt. gowno wiesz o opiece. albo chorobe psychiczna mi imputuje.
Chcecie poczytać o wrtosciach moralnych to wejdzcie na blog jednej z blogerek i poczytajcie i taka osoba śmie mnie krytykować na forum.