nie daj inm sie dotknac nawet do tych grzybów !!!! Ja zrobiłem taki błąd z prawdziwkami.Babka doprawiła na bajerowski sposób.Feeeeeeee poszły grzybki razem z sosem do WC zaraz po obiedzie.
nie daj inm sie dotknac nawet do tych grzybów !!!! Ja zrobiłem taki błąd z prawdziwkami.Babka doprawiła na bajerowski sposób.Feeeeeeee poszły grzybki razem z sosem do WC zaraz po obiedzie.
heheheheeh oj to musialy super smakowac hehehe
mowie Ci niebo w gębie haha Jak moze smakowac sol,ocet i cukier razem z grzybami ????
Ale Was ponosi dziewczyny.Kurki,roladki no no. Ja karmiony jestem przez babke półproduktami i puszkami.Kiedys mowie ze kupie pieczarki i zrobie je tak po polsku,a ona na to : nie trzeba kupowac puszka pieczarek stoi w piwnicy ha ha.No i skonczyło sie rumakowanie,gotowanie i pieczarki po polsku hihi
hahahahahaha udany ty jestes hahahaha a mialo byc tak fajnie i smacznie po POLSKU hahahahaha
no i bylo !!! jak polak przedawkuje ( nie koniecznie grzybki) to konczy sie to w WC hihi
Nie wiem ona byla bardzo ambitna i lokalna patriotka.Poza tym jak one wszystkie w tym wieku uwazala ze sa mistrzyniami patelni i królowa parkietu w kuchni.Wiec jadla do konca wszystko
Uwaga,bo jutro bede robić roladki z wołowiny,może byc równie wesoło jak przy sauerkraucie.
nie polecam wiec przepisu z okolic Monachium
hahahahhaa juz mnie wszystko boli ze smiechu ja nie moge hahahahah,bynajmniej masz z nia wesolo co???hahahaha
no nie juz nie mam.Jak mnie chciała otruc to wzielismy rozwod ha ha.Skończył mi sie tam kontrakt i obecnie jestem gdzie indziej,a to tylko taka przygoda kulinarna jaka mnie spotkała w niemczech