No właśnie pierwszy dlatego nie wiem do końca co mnie czeka
Bądż spokojna,czeka Cię fajne miejsce ,będzesz mieć net to najważniejsze. Ja chętnie poczytam Twoje pierwsze wrażenia:) Po 24 godzinach jazdy to bać się przestaniesz :):)
Napewno będę zdawać Wam relacje i dużo bardzo dużo pytać
Pamiętaj żeby uważac co z czym się pierze ,zebyś tak jak ja nie zafarbowała majtek dziadka na rózowo,reszta to pikuś :)
Kobietki kochane trzymajcie kciuki, jutro rano wyjeżdzam, już zaliczam maraton na kibelek, stres nie do opisania, rozmawiałam ze zmienniczką dziadkowie ponoc ok, córka tez w porządku, najbardziej obawiam się języka, dziękuję Wam za wcześniejsze wsparcie i rady, wzięłam wszystko do serca, jadę busem, podróż zajmie ok. 24 godz.
Spokojnie, będzie dobrze a może nawet lepiej :) Szczerze współczuję długiej drogi, ja do niedawna jeżdziłam z Pomorza pod Szwajcarską granicę i to też było 20 godzin- dobra rada - weź ze sobą jasiek bo inaczej przez kilka dni nie będziesz mogła na p...ie siedzieć :)
Kochanie,
to zawsze jest loteria.
Dziewczyny z dużym doswiadczeniem też trafiają w gó.......,
a świeżynkom może się trafić super miejsce / jestem tego przykładem/.
Mnie firma nie chciała dac telefonu do zmnienniczki, na miejscu sie okazało, że już jej nie ma, choć miała być,
stres max.
Życzę Ci takiego miejsca jak ja mam, trzymam kciuki.
Dobry pomysł z jaśkiem ale ja i tak biore 2 torby bo nie dorobilam sie jeszcze dużej i porządnej, wiec juz nie mam miejsca na jaśka
Dobry pomysł z jaśkiem ale ja i tak biore 2 torby bo nie dorobilam sie jeszcze dużej i porządnej, wiec juz nie mam miejsca na jaśka
Ale jaśka nie do torby tylko pod pupcię kochana :) A co do torby to jeśli będziesz w większej miejscowości to rozejrzyj się za sklepem caritasu albo diakoni można tam kupić naprawdę fajne używane torby za malutkie pieniążki.
Hi hi no tak myślalam że pod tyłeczek jasiek, no i skorzystam z rady jednak wezmę, no przecież wiecie dużo lepiej niż ja zieleninka, dzięki bardzo
Hi hi no tak myślalam że pod tyłeczek jasiek, no i skorzystam z rady jednak wezmę, no przecież wiecie dużo lepiej niż ja zieleninka, dzięki bardzo