Witam!!!!
Wczoraj wróciłam ze szpitala,moje serce zafundowało mi zawalik,dobrze ze mam przy sobie moje kochane córki i do świat już wszystko przygotowały,mnie zostało tylko ugotować zupę grzybową i usmazyć karpia(podobno robię to najlepsze).Romano gratuluję ci tego że zostałaś babcią,ja nią jestem już 10lat ale nadal jestem z tego powodu najszczęsliwszą osobą i moja wnusia jest dla mnie najwazniejsza na świecie,oczywiscie ukończenia studiów tez gratuluję,wogóle to jesteś niesamowita,jedno co mnie zasmuciło to że zastanawiasz się nad rozwodem,obecnie jestem w podobnej sytuacji z tą różnicą że mój mężczyzna wyprowadził się do swojch rodziców aby powalczyć sam ze sobą i przemysleć ale nie jest to takie łatwe,gdy uczucia wciąż są,to nasza pierwsza wigilja gdy po 24latach będziemy osobno,nawet moje dorosłe córki przeżywają to wszystko,niestety nie zawsze jest tak jak sobie czlowiek wymarzy,życie lubi robić nam niespodzianki,
Wszystkim życzę Wesołych Świąt,tym koleżanką co są wDE i tym co w domku,dużo miłości,wytrwałości i szczęścia rodzinnego,a w nowym roku samych radosnych dni.