Na wyjeździe

31 maja 2013 22:15
No, już po rozmowie. Dostałem dyspensę, więc zapraszam Panie do pokoju "S" na rozmowy wstępne;-).
31 maja 2013 22:15
misiekFfm

No to szykuje się nam taki "Och Karol 3":-))).
A tak w ogóle, to w kupie może nie, ale pojedynczo - bardzo chętnie:-DDD.

A teraz właśnie musze zadzwonić do tej jedynej od futerka;-).

Nie tylko nie Och Karol 3,lepiej moze Tulipan albo don Juan de Marko.:)
31 maja 2013 22:18
ja Ci Misiu z tą dyspensą nie dowierzam. My tu przejdziemy do następnego etapu, zadowolone siadamy na kanapę, a nagle drzwi się otwierają z hukiem, wpada kobieta Odfuterkowa i stracimy minimum połowę włosów, o innych ranach nie wspomnę...
31 maja 2013 22:19
romana

Asik, my wiemy, że Ty tak po maryśce się zachowujesz, ale mnie się akurat BARDZO PODOBA to, co zrobiłaś! A kelner zachował się wyjątkowo miło, czyżby był na oko Włochem? Bo Niemca raczej nie posądzam o ten rodzaj fantazji.

Romana moja kochana...jakiej marysce?? Ani grama nie tknelam slowo! Jak mam pieniadze w portfelu to musze miec na nie oko.A co do kelnera to zabij ale nie wiem. No czarny byl, przystojny WYSOKI i bardzo sympatyczny. Po niemiecku gadal to chyba Niemiec...co? :D
31 maja 2013 22:20
Barbarella - daję plusa za Murzyna:) z takim to nie zasypiać:)

Ej - no jak Murzyn obgadany? Ja nic nie wiem, a też ciekawa jestem. Proszę tu obgadać Murzyna :)
31 maja 2013 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
Tak rodowity Niemiec,pewnikiem Francuz albo Holender,ha,ha.
31 maja 2013 22:22
Barbarello, na naszym forum wyznajemy zasadę, że stary jest tylko węgiel. Co się smutasz, że młoda i ładna dobrze zarabia, aaa? Cieszyć się trzeba.I może nawet pampersów nie zmienia, bo ma łatwy przypadek.
31 maja 2013 22:33
Ja go nie pytalam :D Czarny bo czarne wlosy mial...na glowie...i oczy jak dwa wegielki. 
31 maja 2013 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
misiekFfm

Ale! Jak to się ze mna zgadzasz? Że niby Ty też kobiety ten, tego???
Nie!!! Mycha! Powiedz, że to nieprawda!!! 
Bo sam się zbanuję:-D

Aj Misiek !! Banuj się banuj. Ja raczej kobiet ne "ten,tego" ale cytuję "Moje namiętności, to kobiety, żagle i papierosy.
Dwóch ostatnich nie wyobrażam sobie w wirtualu. Ale kobiety... Proszę bardzo. Kierujcie ku mnie co wam się żywnie podoba". Jakoś tak to wirtualne podejście do kobiet mi się spodobało. A Ty zaraz ten, tego !! 
31 maja 2013 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
Asik - Twoja dzisiejsza przygoda przypomniała mi moją z przed lat,która miała miejsce w naszym kraju.Byłam wezwana na policję na przesłuchanie jako świadek.Zeznanie się zakonczyło,pan policjant coś tam klika w kompie i mówi że się zawiesił bo wydrukować nie może i że musi przepisać recznie żebym ja mogła podpisać.No więc ja bezczelna ,pytam czy mogę zerknąc?Tak mogę -więc ja klik klik i drukarka ożyła:):):)Ha ha ha -ale miałam satysfakcję:)
31 maja 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Od trzepania Misia futerka jest już pewna pani,
więc pomysł naszej Kasi, niestety - do bani!

Andrejka, poświęć się i zostań przyjaciółką łasucha, to wtedy jeden tort Ci odda, a Ty wtedy dasz go nam, cooooo?

Romana a co Ty taka strażniczka Misiowego futerka sie zrobiłaś. A może on lubi przewietrzyć swoje futerko a jeszcze wirtualnie ?? Duży jeest.
31 maja 2013 22:38
justa

Oj Andrea to sie masz ale ty juz nie od takiej milosci uciekalas no nie ;-);-);-)pisze o powiesci Misiu a ja lubie rozowy to taki kolor Barbi i Kena hahahahahaha ;-)wiem ze sie nie pogniewacie ale tak jak Hogata pisala oplulam klawiature na slodko bo jadlam czekolade ;-);-);-)

A co ja takiego napisalam? Ja nie bralam udzialu w dyskusji,hahahahahahahahahah:)
31 maja 2013 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Romana a co Ty taka strażniczka Misiowego futerka sie zrobiłaś. A może on lubi przewietrzyć swoje futerko a jeszcze wirtualnie ?? Duży jeest.

Myszko, Misio nas ZWODZI! Bo on w realu jest chorobliwie monogamiczny. Ale w wirtualu możemy popróbować, przyznaję ....
31 maja 2013 22:45
Jak to Misio nas zwodzi ?? A MY nie możemy ?? ;-ooooo ?? No w wirtualu ??
31 maja 2013 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
Wirtualnie sie zegnam :D Ide spac. Wczoraj pan Skarb w TV interesujacy program ogladal do 23,30 dzis poszedl spac wczesniej a ja zamierzam to wykorzystac. Mam mase roboty w zwiazku z wyjazdem Musze wypucowac pokoj na swoj przyjazd za tydzien :D. Zebym nie mowila jaka to balaganiara jestem. Spijcie, śnijcie...i obudźcie sie w dobrych humorkach.