Na wyjeździe

31 maja 2013 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
Ty spisz, a ja sam na dworze

Jeszcze od wieczornej zorze

Cierpię nocne niepogody,

Użałuj się mojej szkody!

Dwudziesta trzecia za pasem, dobranoc mówi Jan Kochanowski i Romanka! Niech Wam się dziś przyśnią wysokie podwyżki i sposoby ich osiągnięcia!
31 maja 2013 23:03
Do widzenia się z Państwem:)może uda mi się choc raz o przyzwoitej godzinie położyc:):):)
31 maja 2013 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
Ja jeszcze o tym murzynie, no cudny był i miał cos takiego w oczach, no takie kurwiki, jak to mowiła pewna posłanka. Trzymając się cytatow, przytoczę słowa słynnej piosenkarki Dody, po prostu kisiel w majtkach.(Wrażliwe osoby proszę o nie czytanie tego posta)
31 maja 2013 23:09
No to i ja nie bede gorsza,mniej kulturalna(co by sie ludziska nie poobrazali,hihihi)Dobranoc Wszystkim,film zarzuce i jak znam zycie nie obejze go do konca:)
31 maja 2013 23:10
Dobranoc, do jutra.
31 maja 2013 23:12
kolorowych wszystkim zycze......
31 maja 2013 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Ja jeszcze o tym murzynie, no cudny był i miał cos takiego w oczach, no takie kurwiki, jak to mowiła pewna posłanka. Trzymając się cytatow, przytoczę słowa słynnej piosenkarki Dody, po prostu kisiel w majtkach.(Wrażliwe osoby proszę o nie czytanie tego posta)

Boże ...Czekolada mi w gardle stanęła. Dobrze, że pelnomleczna, szybko się rozpuści..... :D :D:D
31 maja 2013 23:23
Miałem przez jakiś czas podopiecznego Murzyna. Obejrzałem go całego;-)
To co nich mówią, to mit.
31 maja 2013 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
misiekFfm

Miałem przez jakiś czas podopiecznego Murzyna. Obejrzałem go całego;-)
To co nich mówią, to mit:-).

Ooooo..... Po co nas wyprowadzasz z błogiej niewiedzy......?  :D;D;D
31 maja 2013 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
Teraz to muszę coś wyjaśnić, z zawodu jestem położną i tematy okołoodbytnicze są dla mnie normalne. Czasami niechcący lub chcący rzucę jakimś głupim tekstem,można się zadławić,czasami pośmiać, ale wcale się nie ździwię jak ktoś będzie zniesmaczony.
Śpijcie dobrze,kolorowych snów.
31 maja 2013 23:28
Annika

Ooooo..... Po co nas wyprowadzasz z błogiej niewiedzy......?  :D;D;D :-)

A, bo Wy cudze chwalicie, a swego nie doceniacie :-DDD.
31 maja 2013 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
misiekFfm

A, bo Wy cudze chwalicie, a swego nie doceniacie :-DDD.

Jak tu docenić jak 1300 km nas dzieli ? Jak jestem w domu to doceniam, codziennie, nawet kilka razy dziennie:))))
31 maja 2013 23:33
Chińczyka jeszcze nie miałem, ale badania naukowe dowodzą, ze ta rasa jest na szarym końcu.

A Ty myślałaś, że myłem go z zamkniętymi oczami:-O ???
31 maja 2013 23:36
barbarella

Jak tu docenić jak 1300 km nas dzieli ? Jak jestem w domu to doceniam, codziennie, nawet kilka razy dziennie:))))

A ja własnie bardziej doceniam jak jestem na wyjeździe :D;D,    W domku to tak raz za jakiś czas. :D;D
31 maja 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mój przód jest już z lekka przechodzony, tył jeszcze się nadaje,dlatego takie zdjęcie:))))