Na wyjeździe

01 czerwca 2013 00:46
misiekFfm

Chińczyka jeszcze nie miałem, ale badania naukowe dowodzą, ze ta rasa jest na szarym końcu:-).

A Ty myślałaś, że myłem go z zamkniętymi oczami:-O ???

Witam oj Misiek doceniamy doceniamy to nas sie nie docenia a tak wyprowadziłes z błedu i oczym teraz snic hehehe;))))))))))))))))))))))))))))
01 czerwca 2013 07:06
Witam dziewczyny w sobotni poranek,chyba trzeba poprosić kogoś na górze żeby zakręcił ten kurek z wodą u mnie już drugi dzień leje,nie pada,leje,ale i tak miłej soboty życzę.
01 czerwca 2013 07:21
a tak wogole mozna tu spotkac jakiego sympatycznego mana by zawiesic oko ...? na moim wygnajewie z tym problem
01 czerwca 2013 07:26
magmab

a tak wogole mozna tu spotkac jakiego sympatycznego mana by zawiesic oko ...? na moim wygnajewie z tym problem

No raczej u mnie tez jest problem Ale pan z kiosku zykal moja sympatie. Wprawdzie nie moge na nim oka zawiesic a raczej musze go szukac za lada bo malutki taki ale rachunki zawsze zaokrągla mi w dół. 
01 czerwca 2013 07:29
Asik

No raczej u mnie tez jest problem Ale pan z kiosku zykal moja sympatie. Wprawdzie nie moge na nim oka zawiesic a raczej musze go szukac za lada bo malutki taki ale rachunki zawsze zaokrągla mi w dół. 

hahaha ale to juz sie tez liczy zwlaszcza jak sympatyczny co tam z okiem czasem sprowadza nas na manowce hhaahaa
01 czerwca 2013 07:42
Dzien doberek witam wszystkich czas zaczynac brrrrry chocaz troche zimno ja z Polski ciepełko wiozłam promienie słonecze ale ten witr rozgonił wszystko och nie taka pogode zamawiałam hehe.wszyscy wstali ale samopoczucie zapewne jest dobre pomimo pogody i oby tak cały dzien spokojnego miłego dnia zycze dla wszystkich .:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
01 czerwca 2013 07:46 / 7 osobom podoba się ten post
Wszyscy jesteśmy dziećmi tej Ziemii. Z okazji Dnia Dziecka życzmy sobie wszystkiego co piękne, radosne i kolorowe. :)

Dziś kończę pobyt na moim wyjaździe. Dziękuję dziewczyny, dzięki forum czas płynął bardziej radośnie. Niech zawsze ktoś na naszym forum będzie, niech każda z nas wie, że zawsze możemy spotkać tu naszych przyjació.Bo kiedy się ma przyjaciół, to każdy dzień jest piekny. :)
01 czerwca 2013 08:17 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, kochane skarby i aniołki, bo czyż nie tak mówiły do nas mamusie, gdy byliśmy dziećmi?

Igga, udanego pobytu w kraju i wracaj do nas szybko!

Dziś kieruję z samego rana gorący apel do chemików i fizyków, którzy czasem czytają też nasze forum.
Drodzy naukowcy!
Wymyślcie proszę sztuczne słońce! Ale nie takie światło z solarium, tylko coś, co będzie można powiesić na niebie. Koniecznie tanie, aby burmistrzowie i wójtowie mogli skoro świt włączyć mieszkańcom, by najmniejszą wieś było stać na zakup. Albo spróbujcie nadmiar deszczu przerobić na energię słoneczną. A wszystko zgodnie z maksymą Alberta Einsteina:
-Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei -
01 czerwca 2013 08:31
IGGA

Wszyscy jesteśmy dziećmi tej Ziemii. Z okazji Dnia Dziecka życzmy sobie wszystkiego co piękne, radosne i kolorowe. :)

Dziś kończę pobyt na moim wyjaździe. Dziękuję dziewczyny, dzięki forum czas płynął bardziej radośnie. Niech zawsze ktoś na naszym forum będzie, niech każda z nas wie, że zawsze możemy spotkać tu naszych przyjació.Bo kiedy się ma przyjaciół, to każdy dzień jest piekny. :)

Igga pięknie to napisałaś. Bezpiecznej podróży i wypoczywaj. Zajrzyj na forum, jak będziesz w Polsce!
01 czerwca 2013 08:44
IGGA

piękne słowa!! spokojnej podrózy i miłego wypoczynku!!!!!
01 czerwca 2013 09:00
IGGA pięknie to napisałaś , szczęśliwej podróży i dobrej zabawy w domu z rodziną i realnymi przyjaciółmi.
01 czerwca 2013 09:10
Bezpiecznej drogi IGGA, no i wracaj do nas.
01 czerwca 2013 09:10
Ja sie z Toba Igga nie zegnam:):):)Zycze Ci natomiast udanego pobytu w domu,naciesz sie wszystkimi.Zycze Ci spokojnej podrozy szerokosci na drodze:) Jak znajdziesz chwile ,napisz jak tam w Pl ci jest:):)
Romana,Ty to masz pomysly,zawsze mnie pozytywnie zaskakuja:)
Ja wstalam nie wyspana,jakies pierdoly mi sie snily i sie zmeczylam.Odbije sobie sen po obiedzie:)
01 czerwca 2013 09:12
Igga,bezpiecznie wracaj do domciu.Ale czasem zajrzyj na Forum :)
01 czerwca 2013 09:28 / 2 osobom podoba się ten post
A ja mam dziś dobry poranek - nawet lodowate zimno i deszcz dziś toleruję. Sama się uśmiecham do siebie na wspomnienie wczorajszego wieczoru.Bo byłam na grilu w domu ! A jak ? Otóż przyjechał mój syn z dziewczyną , zaprosili naszych przyjaciół, wynieśli laptop na werandę i cały prawie wieczór byłam z nimi - przez skype'a oczywiście . Nawet moja podopieczna dostosowała się do sytuacji i wcześniej zasnęła .I wkrótce już zacznę do wyjazdu odliczać - więc co mi tam pogoda !